D
Администратор
Проблемот со Captcha треба да е сега надминат.
Ти заврши банот, не не буши веќе доста еДо пред некоја минута, ногу теешко отвараа страниците и пак бараше најава откако ке стиснев форум, ама еве веќе не е така. И на PC и на мобилен најавен.
Тоа се вика љубов према некоја замината особа.
Синоќа имав проблеми со најава со рекапча, ама гледам сега средено е.Ти заврши банот, не не буши веќе доста е![]()
Во право е господинот - и јас исто имав проблеми - ама гледам сега тоа е надминато.Тоа се вика љубов према некоја замината особа.
Мислењето е автоматски споено:
Синоќа имав проблеми со најава со рекапча, ама гледам сега средено е.
Со Captcha да некако успеав да се најавам, но кога се префрлам од мај акаунт на форум, јок, нејќе. Ми јавува како да не сум логиран, и така кругче...Проблемот со Captcha треба да е сега надминат.
Со Captcha да некако успеав да се најавам, но кога се префрлам од мај акаунт на форум, јок, нејќе. Ми јавува како да не сум логиран, и така кругче...
Некако успеа, со еден еррор нешто апи/мапи рече, ама рефреш и се поврза. Преку ВПН македонски, ќе пробам после и без да видам и тоа дали ќе е ок, ако има проблем ќе рапортирам.Можеш да се обидеш повторно?
Зошто ден денес логирањево е hit or miss? Се логирам, ме префрла на it.mk, а на форумот не сум логиран. И цела постапка наново, фрустрирачки е.
Ова во највеќе случаи се должи на стари cookies од пред миграцијата, пробај подзачисти ги и би требало да си ОК.
Најчесто се случува после чистење на колачиња и наново кога се логирам.
За ова најдов што е. Со autofill ако пополниш мејл и пасс, мава грешка.Три дена не можам да се најавам од телефон. Ме одлогира рандом и ова се дешава само што ќе тапнам „најава“:
![]()
SSD - бенчмарци, сетап, искуства, предлози и прашања (генерална дискусија)
ОБНОВЕНО - 10/09/2012 (генерални промени) ОБНОВЕНО - 23.08.2013 (под број 4 & 9 ) ОБНОВЕНО - 31.10.2013 (под број 3) ОБНОВЕНО - 3.2.2014 (под број 12) ОБНОВЕНО - 3.4.2014 (под број 18) ОБНОВЕНО - 3.28.2014 (под број 19) ОБНОВЕНО - 12.18.2014 (под број 1) ОБНОВЕНО - 2.5.2014 (под број 20)...forum.it.mk
Темава не излегува во сајдбарот со последни мислења, како и некои други теми на кои не можам да се сетам сега точно.
Бесплатна достава
CE ACCESSORIES MI ROBOT VACUUM S20 BATTERY 3200Mah, 14.4v, 46.08Wh
2.950,00 ден
Бесплатна достава
NET CONNECTOR RJ45 FTP CAT5e EXTRALINK
15,00 ден
Бесплатна достава
VGA GIGABYTE RTX 5090 AORUS MASTER 32GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N5090AORUS M-32GD
244.350,00 ден
Бесплатна достава
Extralink Soft Sport Bicycle Saddle
850,00 ден
Бесплатна достава
PSU 2200W SEASONIC PRIME PX-2200 ATX 3.1, 80 Plus PLATINUM FULL MODULAR, SRP-PPX222-A5A22ST
35.950,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V1 ULTRA 8K Polling Rate 75%, HS, RGB, Keychron Silk POM RED switch, OSA PBT, Black, w/knob, V1U-D1
7.380,00 ден