Mи личи promising странава, ќе разгледам што имаат на лагер
Mи личи promising странава, ќе разгледам што имаат на лагер. Имаш нешто нарачувано од кај нив?
BTW некој да не има од sony телефон слушалки, конкретно ги барам од xperia m2 им се сјеба кабелот и уште жалам по нив. Не беа in ear, него од тие пошироките со метална мрежа. Ептен мерак ми правеа и сега неможам да ги најдам... ако некој ги има би му ги купил.
Above-average-cool-looking слушалки, нешто како superlux што се така KZ. Види разгледај некој пар, прочитај ревјуа и нарачајшто е фамава со КЗ? мерак ми е да нарачам сега едни само за да видам, но има илјада модели. Што е разликата?
На ибеј има највише превари, и највеќе замарање за враќање пари. Али се многу подобри, ама треба да ги знаеш тие 2-3 продавници кои имаат оригинал роба и фер цени (а има милион продавачи). GB и они нешто почињаат да се занесуваат да функционираат како маркетплејс - како Али, ама за производи како слушалките од KZ сеуште само они (GB) лично ги дилаат на нивниот GB сајт - и заради количините кои ги набавуваат, можат да понудат најниски цени со (скоро) бесплатен шипинг. Посебно кога ќе ги начекаш на акција тие слушалки кои ги сакаш, а често имаат акции.Pls explain, што е работа толку за да се нарачуваат овие само од GB? Јас па гледам се од ebay да земам, некако најсигурно ми е.
Мало објаснување за ова?користам врвчиња од пена (има и дискусија за ова некаде на форумов).
„P.S. Мал офтопик. Ако некој има некоја шема за релативно евтино изводливо DIY линеарно напојување, овде би било добро да ја сподели. Исто и некоја шема за адаптација (пеглање на промените во напонот) на 12 волтен акумулатор како напојување. Ова се разбира не соодејствува со премисата на ОП за „највисока класа“, но сепак зборуваме за прилично квалитетни алтернативни опции.“
1. трифазно трафо, за ептен испеглан напон, плус л-ц „пеглач“, ако е за мали струи и линиски напонски срегулатор.
2. само линиски пеглач.
линиските пеглачи најмногу зависат дали елементите ќе бидат оригинал или некоја кинеска копија, и наједноставен регулатор да не речам една зенерка ќе брка иста бработа од некој комплексен модлул со 50 транзистори. lm7812 ако е од добар произведувач за мали потрошачи е одлично, ако е кинеска копија подобро да го извадиш. Не знам конкретно за што би сакал да користиш, оти од акумулатор макс ќе добиеш 20w на 4 оми со 10% тхд...
MOUSEPAD BLIZZARD World of WarCraft 20th Anniversary XL 900x420x4m
1.690,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR SABRE V2 PRO RGB, Ultralight Gaming Mouse, 36g, MARKSMAN S 33000 DPI, 2.4Ghz/Bluetooth, Black, CH-931G000-WW
6.750,00 ден
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro REVERSE, 3-Pack, 500-3000 RPM, BLACK, ACFAN00332A
1.560,00 ден
GAMING WHEEL MONITOR STAND LITE NEXT LEVEL RACING, UP TO 55" NLR-A020
7.250,00 ден
GAMING FLOOR MAT NEXT LEVEL RACING, POLYESTER, ANTI-SLIP BASE, 165x60x0.3CM, BLACK, NLR-A005
2.850,00 ден
RAM DDR5 8GB 5200MHz CL42 Innovation IT, 1.10V, 4251538819961
7.990,00 ден