TouchIT
lurker
- 9 јули 2018
- 901
- 643
Ако пробаш на US регион?
Ако пробаш на US регион?
US regionАко пробаш на US регион?
Мојата логика - возењето кола низ Грција со MK кратенка ќе им бодеше очи на Грците. Од тие причини отидоа со NMK наместо MK. Исто така менување домејни и други ствари веројатно е комплициран процес, па затоа остана на МК. Во секој случај се работи за глупав диктат.Фајн. Како дошло кратенката Н М К за да дојде на регистарските таблички? (А Сетек си пишуваа(т) СМК на декларациите.)
Нема теоретска шанса сега да го спремаат тек за Септември да е пуштено. По се изгледа ептен сме блиску.
Не кажаа кој септември само…Нема теоретска шанса сега да го спремаат тек за Септември да е пуштено. По се изгледа ептен сме блиску.
rip
Да не ги урочи малцеСега на каса кога ќе се извадат ајфоните.
Едит: Треба да воведат по маркетиве како на граница, за ЕУ граѓани и останати, исто и ваму, Ејпл Пеј и Гугл Пеј каса број 1, ќеш и картички со пин каса 2, па нека чекаат тие на 2ка додека избори кусур касиерката.
Епа поголем хинт од ова дека доаѓа Ејпл Пеј нема. Верувам дека ги апдејтуваат апаратчињата за да бидат спремни кога ќе се пушти, а по ова верувам дека е многу блиску.Да не ги урочи малце![]()
Ur joking, right?Епа поголем хинт од ова дека доаѓа Ејпл Пеј нема. Верувам дека ги апдејтуваат апаратчињата за да бидат спремни кога ќе се пушти, а по ова верувам дека е многу блиску.
Епа поголем хинт од ова дека доаѓа Ејпл Пеј нема. Верувам дека ги апдејтуваат апаратчињата за да бидат спремни кога ќе се пушти, а по ова верувам дека е многу блиску.
и јас истото го заприметив, they're rolling everything back at this pointГо нема копчето повеќе "Add to Apple Wallet" во NLB Pay апликацијата.
Можеби се спремаат да пуштат?
Ја има, ти веќе дека си логиран не ти ја вади..тоа е ако имаш сметка во нлб во друга држава.Сега во банкарски сметки ја нема NLB Skopje
Ќе го стават вистинското копче, дека ова не работешеГо нема копчето повеќе "Add to Apple Wallet" во NLB Pay апликацијата.
Еве и AI ботот шири дезинформации.ChatGPT статија. Некој ја ставил во prompt темава па глуми автор.
Сакаш да кажеш демек сега ќе пуштат едни, па подоцна други па демек до есен сите ќе се „on board“ затоа така имаат наведено? Малце ми е misleading ако било тоа замислата на изјавите дека ќе е во есенЈас верувам дека есен ќе се финализира се во однос на прифаќање од сите банки...
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C3 PRO 8K TKL QMK/VIA RGB HS Keychron Super Red switch, Black , C3PX-H1
4.030,00 ден
Бесплатна достава
HDD 3,5" 4TB WD BLUE 5400RPM 256MB SATAIII WD40EZZX
10.730,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CPU ARCTIC Freezer 36-S (SINGLE FAN) BLACK Intel LGA1700, LGA1851/AMD AM5, AM4, ACFRE00196A
1.800,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS KEYCHRON BM24, 2.4Ghz/Bluetooth, 2400 DPI PixArt PAW3212 sensor, 1000Hz, Space Grey, BM24-X61
1.290,00 ден
Бесплатна достава
USB Flash Drive 3.2 Gen1 32GB INTENSO TWIST LINE, USB-A&USB-C, 3539480
570,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WRIST REST SILICON KEYCHRON V1/V2/Q2/Q9/Q1 Pro/Q2 Pro, Black, PR47
940,00 ден