ит маркет

  1. D

    Го лансираме IT.mk/market со Black Friday попусти и 1337 цени

    IT.mk/market е онлајн продавница за одбран хардвер и брендиран ITmkware (за почеток маици), а во иднина можеби и други производи кои сметаме дека се соодветни за нашата публика. Хардверот го бира редакцијата на IT.mk според критериуми како добри онлајн рецензии, добар сооднос на цена/перформанси...
На врв Дно