Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!
HijackHacker
Реакции
296

Пораки на профилот Нова активност Теми и мислења За Огласи

• Добра Вечер HijackHacker имам голем проблем хакнат сум ама јас точно знам за кој се работи и имам многу докази (над 5000 скриншота и дури и многу од акаунтите, мобилни телефони кои сеуште ги користат и други информации кои можат да помогнат. Немам каде да се обратам а буквално ме спамаат а јас немам никаква идеа што можам да направам. но за волја на вистината знам кои се и можам да те упатам до нивниот Live Chat
    Читав доста околу Спотифај... Што е потребно да направам за да отворам акаунт и да ставам песни на Спотифај? Читав нешто околу VPN програмче со која се има пристап до Спотифај... Сакам повеќе инфо.
    Бај д веј никаде не можам да ти пратам привејт месеџис... па морав овде.
    Ти благодарам.
    Поздрав.
    Туторијалот за Пајпал веќе не работи ? И мене ми го дава истото (Error:"The credit card number you have entered cannot be verified. Only credit cards from approved countries may be used on PayPal"), да не знаеш некое друго решение?
    @conspiracy
    Големи пари во тоа нема да најдеш бидејќи скоро сите симнуваат денес од торенти. Моја препорака е да не започнуваш воопшто со таков сајт бидејќи ги има мал милион, а заработка од тоа ќе немаш. Можеби нешто друго, по-легално :)
    Zdravo , nemam instalirano kirilicen font ( pa moram vaka ) , sakam da mi dades sovet i tvoe mislenje za eden proekt sto sakam da go zapocnam , ja rabotevme bestdjmix.com .. sega e na ortakot , jas se povlekov , toj zaraobtuva od upload i download na elektronska muzika , sakam da zapocnam nova sajt vo wordpress , za free download na filmovi .. znaci od start imam dobar traffic so dodavanje na reklamen baner na bestdjmix.com , filmovite kje gi downloadiram od torrenti , i kje gi uploadiram na dr servis , pa se nadevam deka kje izleguva nekoj profit , samo sakam da znam , dali kje dobivam redovna poseta od ekonomsko pomojknite evropski zemiji , kako i Amerika .. kaj niv takvata rabota zabraneta li e ?
    nekoe drugo resenie ?
    So druga karticka ili nesto slicno? Ova izglea se sluci otkatko NLB napravija nekoi izmeni vo sistemot i go smenija, pa taka ne izdavaa karticki edno 4-5 meseci, eve sega pocnaa i ete problem :S
    @the.w
    И други ми се пожалија, изгледа во последно време другачје детектираат нешто и приметуваат дека од МК е картичката :/
    Zdravo Jovanovski.
    Go citav tvojot post za registriranje na PayPal so karticka od NLB, i gi napraviv site raboti, cekor po cekor, no koga doagam do najglavnata rabota, t.e registiranje na mojata karticka na PayPal, dobivam Error:"The credit card number you have entered cannot be verified. Only credit cards from approved countries may be used on PayPal".
    Ja izbrav Slovenia koga se registirav no ne znam sto e problemot. Dali bi mozel da mi pomognes. Inace kartickata si e oK, se registrirav na stranata od NLB za proverka i se e Ok tamu.
    Ako imas vreme i mozes te molam za odgovor.
    Pozdrav i se najdobro.
    брат ти пратив покана на скајп па ај ако сакаш прифати сакам да те прашам во врска со paypal те молам :(( ти благодарам однаоред :)
    Горјан може по ПП да ми пратиш ако имаш некој софтвер за да не ми бара код при уклучување LIVE со account на GTA 4?
    Друже може ли малце твоја помош во темава
    http://it.com.mk/forum/showthread.php?t=16478

И ако сакаш воедно да ми го пратиш линкот или да го оставиш во темата од онаа тема во која се дискутираше за тоа како најлесно до paypal акаунт преку тутунска или комерцијална банка не се сеќавам баш преку која идеше тоа
    а да те прашам нешто како да инсталирам едубунту на копјутер во школо, првотреба убунту или директно од едубунту цедето ??
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…

ит маркет

На врв Дно