Климата е одлична 2.5кв е не троши многу само земи нов осигурач и дупли штекер
Инаку какви се тие ASAP осигурачи ? Дај фотографија
ASAP не е осигурач, тоа е кратенка од As Soon as Possible, од англиски што значи што поскоро.
ASAP = As Soon As Possible
Сега видов, штекерот бил нагорен (не се гледа од надвор со приклучено нешто) и пластиката се рони. Исто мора да се замени ASAP.
Таман додека се извадени осигурачите...
Иако, некако повеќе ми оди да викнам електричар, не сум 100% сигурен во себе. Молам препорачајте добар електричар во Скопје.
zk.mk
Многу убаво дајлинското од Аери Про.Информативно има нов модел Vivax AERI PRO ⬇⬇⬇
![]()
КЛИМИ.мк - резиденцијални и комерцијални клима уреди
Најдобра понуда на клима уреди со висок капацитете на ладење и греење.klimi.mk
Многу убаво дајлинското од Аери Про.
Друго што има разлика помеѓу Аери Про и Аери Плус?
Бидејќи Вивакс е уствари Мидеа (така сум слушнал) кој модел од Мидеа соодветствува со Аери?
Погледнете го атачментот 162101
Која е предноста да се земи Вивакс кога имаме Мидеа?
Здраво, дали некој има искуство со овој модел на Gree: GREE Console GEH18AAXF-K6DNA1A по супер цена од 59.990 ден. Или доколку има некој предлог околу оваа цена да предложи некој друг модел. Ми треба да биде парапетна. Фала
www.klimamarket.mk
Тоа што 99% има шанса Midea да има Eurovent и да знаеш што конкретно купуваш и како ќе се однесува минус лажното рекламирање на нашите трговци дека, на пример, работи на - 30 а во реалност до - 10 или - 15.Која е предноста да се земи Вивакс кога имаме Мидеа?
Тоа што 99% има шанса Midea да има Eurovent и да знаеш што конкретно купуваш и како ќе се однесува минус лажното рекламирање на нашите трговци дека, на пример, работи на - 30 а во реалност до - 10 или - 15.
За Вивакс треба да веруваш на чесен збор и trust me bro
А дека "Сетек се ѓубриња" а останативе мочаат колонска вода оставам на тебе.
Виваксот го гледав исто, и секој некако со различни искуства за вивакс... За AUG не знам, ќе го проверам. Какво мислење имаш за Toyotomi?Еден од овие модели
AUX AUCO-H18/4DR3HA / AL-H18/NDR3HB2 по супер цена од 61.500 ден.
( истиот модел на AUX го имаш овде за поевтина цена )
AUX AUCO-H18/4DR3HA / AL-H18/NDR3HB2
⬇⬇⬇
![]()
AUX AUCO-H18/4DR3HA / AL-H18/NDR3HB2
www.klimamarket.mk
![]()
VIVAX ACP-18CT50AERI+ R32 по супер цена од 72.990 ден.
ПАРАПЕТНИ/КОНЗОЛНИ, 5.5 kW, Гаранција: 5 годиниklimi.mk
Gree не би ти препорачал од искуство висока модулација непотребни дефрости сервис 0 така да Gree не
Тешка скапаница..уствари еве имало, SEER 8.5 и SCOP 4.6, конечно, докажано пред хејтерите
![]()
Model AS50BP0FW/HB50BP0AG | Eurovent Certita Certification
meta description model showwww.eurovent-certification.com
Тешка скапаница..
Нова клима и не си се пофалил?Не знам што си запнал со тој еуровент, скоро земав Hisense HB50, прав монстер е. Лади цел спрат. И ќе грее цел спрат кога ќе дојде време. А нема еуровент![]()
секоја клима чука на ладното кога ќе дојде ептен под 0. Компресорот се бори да произведе топлина. Сега пример на оваа температура не чука ич, лабаво си работи. Едино може е опција поголема единица да се земе како 5.5 киловати за да работи помирно.
Виваксот го гледав исто, и секој некако со различни искуства за вивакс... За AUG не знам, ќе го проверам. Какво мислење имаш за Toyotomi?
Фала ти, ќе разгледам добро. Еве најдов уште една вивакс AUX AUCO-H18/4DR3HA / AL-H18/NDR3HB2, вака ми делува окејМој најдобронамерен совет или Vivax или AUX секако и Haier се одлични
![]()
CONSOLE - Haier Mega | Глобален лидер во развојот на климатизација
Конзолниот клима уред, често наречен подна клима уред, е идеално решение за ефикасно ладење и греење на простории со необична архитектура, како што се таваниhaier-mega.mk
Toyotomi не тие ги прави Gree така да се што е Gree или оем произведено во Gree не ти препорачувам од искуство подалеку од Gree
Фала ти, ќе разгледам добро. Еве најдов уште една вивакс AUX AUCO-H18/4DR3HA / AL-H18/NDR3HB2, вака ми делува океј
Пред 2 дена почнав да ја пуштам климата да разладува и ја приметив дека после 2-3 мин. престанува да дува и лабмата блинка 17 пати по ред па престанува 2 сек и потоа пак почнува се така по 17 пати.
Погледнете го атачментот 162195
PROJECTOR CEILING MOUNT ESTILLO C718, 530mm to 1410mm, max.13.6KG, White, 108786
2.850,00 ден
MOUSE WIRED USB GEMBIRD G-LASER, 2400DPI, Black ,MUS-GU-02
390,00 ден
MOUSEPAD BLIZZARD World of WarCraft 20th Anniversary XL 900x420x4m
1.690,00 ден
PASTE THERMAL ARCTIC ULTIMATE PerformanceMX-7 (8g) TC: 4.2 W / mk ACTCP00091A
610,00 ден
VGA ACER RX 9070 Predator BiFrost Radeon OC 16GB GDDR6 256-bit, HDMI, 3xDP, DP.Z4GWW.P01
40.790,00 ден
VGA ASUS DUAL RX 9060 XT 16GB GDDR6 2xDP, HDMI, Black, 90YV0LG2-M0NA00
31.950,00 ден