spiritBreaker
LaravelMaster
А haptic feedback на воздухот? Скоро непостоечки
Па ко ќе има овци, ќе има и волнаСледно, да ја стават камера најдоле, пак ќе биде најпродаван телефон.
Зошто мислиш дека се напиња? Зарем не се тврдеше како епл се богови и се е испеглано и just works? Треба само пофални зборови да се кажат а критика никако?@toshex младичу беспотребно се напињаш, ќе има печ за скоро време и голем дел од баговите ќе бидат средени.
Не е беспотребно, ова е најлошиот iOS во историја на iOS и треба да се презентира глупоста на Apple. Какви bonehead потези имаат направено во цел UI е просто неверојатно.@toshex младичу беспотребно се напињаш, ќе има печ за скоро време и голем дел од баговите ќе бидат средени.
Абе зашо си ти толку негативен, па нели гледаш iOS конечно го направија како Андроид, повеќе багови немало отколку сега.Зошто мислиш дека се напиња? Зарем не се тврдеше како епл се богови и се е испеглано и just works? Треба само пофални зборови да се кажат а критика никако?
Двојни аршини се во прашање кога за вакви работи/проблеми врзани со јаболкото или не ги гледате или "ај бе не се напињај ќе средат" а секаде кај други вендори се напињате реципрочно.
mladicu ne se napinjaj plsЈа мислам визуелно impared програмери го имаат правено оперативниов. Видете во пдф читачот иконите
Погледнете го атачментот 153974
Предности за ајфонот
- Што Иосот побрзо работи
- На ссд работи ајфонот
- Делови може да се најдат секаде
- Ајфонот ќе му падне цената со години,ќе излезе 18ка или 19ка
- Добар за џеб и во рака
- Кога се менат деловите не одете кај ефтини сервисери ќе ја сменат батеријата без копирање на чипот и ќе лага после,купете си Apple care + за неколку години.
- Кој е љубител на ајфон може да си купи друг
Абе види...не дека не му држи муабето.Miki strikes again! Објаснио!
Абе види...не дека не му држи муабето.
(убоо си кажа чоеко, во laymans terms, илити нешто шо си важи за авериџ џо - и како се они осечаат у вези око тога)
П.С.
А шо, ти синкир потајно не се сложваш со казаново?
На оние ретардираните (најблаго кажано) твитови на Самсунг за новиот Ајфон најлајкуваниот коментар беше: “Samsung talks about Apple, Apple talks about Apple”Многу хејтери на iphone во темава, никој не ви ги сере темите со самсунг и хиаоми само овде се јаде…
убаво си кажа @architect ќе има брзо ајпдејт и ќе си испеглаат недостатоците
Хммм, сега сум збунет....Искрено, пола од кажаното не го разбирам за да се сложам или не, а другата половина е исто така неразбирлива.
Ај те молам подетално за ова, гледам многу сте упатени со @architect на темава.Многу хејтери на iphone во темава, никој не ви ги сере темите со самсунг и хиаоми само овде се јаде…
убаво си кажа @architect ќе има брзо ајпдејт и ќе си испеглаат недостатоците
Што има врска Самсунг со дискусијата од претходни страни за iOS 26 или iPhone 17 серија?На оние ретардираните (најблаго кажано) твитови на Самсунг за новиот Ајфон најлајкуваниот коментар беше: “Samsung talks about Apple, Apple talks about Apple”
Што има врска Самсунг со дискусијата од претходни страни за iOS 26 или iPhone 17 серија?На оние ретардираните (најблаго кажано) твитови на Самсунг за новиот Ајфон најлајкуваниот коментар беше: “Samsung talks about Apple, Apple talks about Apple”
На оние ретардираните (најблаго кажано) твитови на Самсунг за новиот Ајфон најлајкуваниот коментар беше: “Samsung talks about Apple, Apple talks about Apple”
Хммм, сега сум збунет....
Не разбирам дали мене не ме разбираш, или па не го разбираш Микија?
...ако ме разбираш, разбира се...
Ај те молам подетално за ова, гледам многу сте упатени со @architect на темава.
Кои недостатоци ќе се испеглаат, што фали сега?
Кои се хејтери на темава, тие што имаат ајфон и веќе споделуваат негативни искуства?
Збориш напамет само, ништо не придонесуваш ниту читаш.Секад со првата верзија искачаат и проблеми кај различни модели, но ги пеглаат во рок од недела до две, јас не знам кој модел го има @toshex и го разбирам што си реагира, и мојот пост ни најмалку беше против неговото мислење. Баш имам супер мислење за дечкото.
А за хејтери откако знам се сере по темава против ајфоните од луѓе што немаат, колку да се каже нешто, ок е си имаш андроид среќен си со него и терај не хејтај ајфон кој сака и може да си дозволи си купува (*ова не е пишано против тебе туку општо за хејтери)
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 40X30X15 CM - KM02 COSMETIC BAG, BLACK
1.460,00 ден
Бесплатна достава
CE ACCESSORIES EXTRALINK MI ROBOT VACUUM SET FOR E10/E12
1.140,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 24" PHILIPS 24E2N1100LB/00 IPS, FHD, 1ms, VGA, HDMI, 100hz, Tilt, black
4.960,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA LINK 3-01, 2xMIC, USB-C, Lightning, 3.5mm, Black, BOYA LINK 3-01
8.200,00 ден
Бесплатна достава
HEADPHONES JABRA EVOLVE2 30 SE MS Stereo USB-C/USB-A w/mic 23189-999-779
5.450,00 ден
Бесплатна достава
NET LAN PCIe 10/100/1000/2500Mbs, CUDY PE25, Chipset: RTL8125, CUDY-PE25
680,00 ден