StefanPetrov
lurker
- 5 април 2016
- 525
- 910
StefanPetrov's setup
- Processor & Cooler
- 12700F / Arctic Liquid Freezer II 240
- Motherboard
- MSI PRO Z690-A DDR4
- Storage
- 1TB Firecuda 520 SSD / 500GB Kioxia Exceria SSD / 1TB WD HDD
- PSU
- Asus ROG STRIX 750W
- RAM
- 32GB G.Skill Aegis 3200 MHz
- Video card
- EVGA 3080 FTW3 Ultra 10GB
- Case
- Modecom Volcano Amirani White
- Mouse
- Razer Deathadder V2
- Keyboard
- Cooler Master MK730 Brown Switches
- Monitor
- LG 32" 165Hz QHD
- OS
- Windows 10 / Ubuntu
Skroutz, имам еден куп пати порачано. Ја пишиш адресата на кое било карго во Лерин (пример ACS) и таму ја остават.Можеш да пробаш да нарачаш од amazon.de во поштата во Петрич или Лерин... Или од било која продавница од ЕУ
Најверојатно така ќе земам сега.
Дури и со 24% преку VisionStudio, "само" 100 евра поевтино ми иди на то шо ќе земам (матична и процесор). Од нив пола се во нафта, другата пола реално ќе ги дајш да јадиш да прошеташ Солун. Единствено се исплаќа ако одам да прошетам, иначе од други продавници ќе си порачам Лерин да стигни.
Враќаат баш 24% така? Оти му пишав меил ама на игнор ме остават втор ден веќе.Toj некој за Vision сум јас.
За некои работи се малку поскапи, за огромен дел се доста поевтини, да не зборам што ја имаат можеби и најбогата понуда на хардвер во регионов. И она што го нема на сајтот - може да се прашаат дали можат да нарачаат (проверено/нарачано/купено).
Има од пиле - млеко.
Јас последно купив FSP Hydro Ti Pro 1000W... за 215 евра (со поврат од 24%). За толку пари нема ни приближно толку добро напојување. Едни смешни Deepcool се 8600 во Анхоч.