Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Препорачајте IPTV

null_ptr

Модератор
20 ноември 2013
1.044
1.128
Куманово
А на секој телевизор и бокс мора ли посебно да се плаќа Tivimate за премиум користење или поврзано е со Play store сметката?

Никогаш не сум плаќал апликација на Play store.
мислам дека беше 20 еур еднаш (има и годишно)
во тоа имаш да работи на 5 тв/бокс

апликацијата работи и вреди за парите

Luxell

hello world
7 јули 2012
285
75
Има шанси да се купи TiVi Mate на попуст некако со купони и сл. или таа што е цената таа е за секаде исто?

M@RKO

user
3 јуни 2009
1.480
551
Дали има опција Tivimate да се намести да се уклучува одма кога ќе вклучиш Android тв/бокс? Или дали има некоја таква апликација за да наместиш при старт да ти се отвара некоја апликација?

GloopSee

read-only
16 август 2023
10
7
Дали има опција Tivimate да се намести да се уклучува одма кога ќе вклучиш Android тв/бокс? Или дали има некоја таква апликација за да наместиш при старт да ти се отвара некоја апликација?
Може да има некоја опција во апликацијата. Ама ако користиш Projectivy Launcher, можеш со долг клик на апликацијата и стисни Launch on boot.

lumibi

hello world
5 јуни 2008
269
74
Таква апликација како што бараш ако не грешам мислам дека е IPTV Extreme и Perfect Player.

Misko6000

user
5 април 2015
1.128
1.003
Да има во сетинзите во General/Autostart on boot ќе штиклираш и зависи од телевизорот/боксот можда ќе треба дозвола да дадеш за аутостарт.

M@RKO

user
3 јуни 2009
1.480
551
Може да има некоја опција во апликацијата. Ама ако користиш Projectivy Launcher, можеш со долг клик на апликацијата и стисни Launch on boot.
Ја пробав Projectivy Launcher ама не работи тоа Launch on boot. . Ми треба нешто што ќе ја отвара апликацијата при секое вклучување на телевизорот.
Мислењето е автоматски споено:

Да има во сетинзите во General/Autostart on boot ќе штиклираш и зависи од телевизорот/боксот можда ќе треба дозвола да дадеш за аутостарт.
На Grundig има опција за дозвола на оваа функција?

stefan

lurker
13 април 2007
680
530
Прилеп
github.com
@Corsair , не е еден сопственик на proskytv.net имам купено многу аканти од нив топ работи.

Никој неможе да има толку тв програми сам да одржува толкав сервер. Повеќе луѓе се во бизнисот и разменуваат програми. Многу македонци работат онлајн и работат за топ компании као outsource.
Кинезите немаат свои иптв сервери, купуваат од европските и ги препродаваат. Најверојатно не се ни кинези тие што продаваат на aliexpress. Сервисот не е кинески има слична листа на групирање на каналите.

Multipass

hello world
1 ноември 2015
216
363
Пратете ми по приватна порака да испробам некој сервис. Пробав преку кинезите меѓутоа не ми ги уклучува, сеа не знам дали е бидејќи имам лимитиран избор на апликации, користам на Saphi OS на Philips телевизор, некоја апликација што се вика SmartOne IPTV App.

Еве каков избор ми дава за активација на плејлиста.

IPTV.png

Преку M3u NORMAL ми ги извади супер каналите што се на github.com/Free-TV/IPTV, меѓутоа кај кинезиве што се од Alibaba каналите со m3u_plus листа ги пробав сите опции и не ми даде да ги испробам тест каналите.

Ако знаете како или продавате пристап, пратете ми порака како да се снајдам.

Поздрав.

pipelin

Caffeine & IT.mk
8 мај 2010
2.689
3.325
Skopje
pipelin's setup  
OS
macOS

M@RKO

user
3 јуни 2009
1.480
551
Интернетот вели дека овие се исто така добри IPTV:

Дали некој ги пробал?
Зедов од вете тест имаат горе доле исти канали и скоро исто се поделени во категории.

Спорт има премногу и некој канали се пишани како Rаw, некој како 4К. Не верувам дека сите се баш такви, особено некој дека се 4к не верувам затоа што мене со со послабиот интернет ми ги отвараше.
Има и македонски канали, српски, хрватски, босански ама ги нема сите.

Да со начекаш ако имаат некој попуст можеби на лето или пред крај година.

Corsair

hello world
7 мај 2015
81
56
Stefan mnogu se trudi za prosky i kazuva nemat kinezite serveri hahaha
Fakticki deka toj e makedonec i deka si ti jas odamna se bricam. ajde pozdrav da prodavas poveke lini stefanceee.
I lokacia na fb stranica od koje mesto upvravuvas taka pokazuva,mk.ch.de itk na fb da znaes.
Ja sam kasparov druze. I ne se se trudam za nesto sto ne emoe ama ti davas se. Ajde sve naj naj so tvoj biznis

Nem_Akata

Баниран/a
26 мај 2015
264
371
Слога Југомагнат
@Corsair
Не те разбирам воопшто што сакаш да кажеш .

Прекини да замараш, жити сѐ. Прекини да замараш. Кој сака ќе ја види страната, ќе си побара демо и ќе си купи - не замарај више. Зошто некој не го банира овој - више преку к од тоа skypty... нз ни како беше.

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно