Sparkplug folf
hello world
- 5 јануари 2021
- 360
- 278
Има начин звучки со 6 влеза да котистам на лаптоп или такви работи нема кај нас?
Има начин звучки со 6 влеза да котистам на лаптоп или такви работи нема кај нас?
Ми цркнаа Пресонусот после малце повеќе од 3 години
Power секцијата е скрос отидена, оштетени се водови, веројатно и ампот, пробав дирекно да го ожичам.
Цркна онака, од стоење.
Препорачајте или некој мал деск амп, преферабилно со балансиран влез, или некој амп за во кутијава, пошто кутиите и драјверите немаат грепка на нив, греота ми е да ги фрлам.
Воедно, ако некој ги сака за DIY нека ми пише, ќе договориме цена.
Помината е гаранцијата.Нема гаранција? Или сервис официјален? Само така ќе вредат.
Presonus Eris e3.5Може точен модел?
Ми цркнаа Пресонусот после малце повеќе од 3 години
Power секцијата е скрос отидена, оштетени се водови, веројатно и ампот, пробав дирекно да го ожичам.
Цркна онака, од стоење.
Препорачајте или некој мал деск амп, преферабилно со балансиран влез, или некој амп за во кутијава, пошто кутиите и драјверите немаат грепка на нив, греота ми е да ги фрлам.
Воедно, ако некој ги сака за DIY нека ми пише, ќе договориме цена.
веројатно ќе си купам нови.Баш ми е жал.
Кај нас го имам видено ова:
SMSL DA-6 Class D Amplifier Infineon 2x70W 4 Ohm Black
SMSL DA-6 Class D Amplifier Infineon 2x70W 4 Ohm Blackwww.pixplus.com.mk
Само што е скапо колку самите монитори. Евентуално ако ти брка работа и за други звучници.
Од али и сл. има повеќе избор се разбира.
веројатно ќе си купам нови.
Малку ме разочараа што ете умреа брзо, ама па никои од другиве достапни на пазаров и пошироко не ми звучат добро. А и цената им е одлична. Се надевам дека имаат уште Артист, или 3.5 или 4.5. Давам уште една шанса.
Евентуално ова ми мати ум
![]()
Звучници Edifier R1280T, 2.0, 42W, дрвена
Звучници Edifier R1280T, 2.0, 42W, дрвена nа продажба! Купувајте онлајн по супер понуди и цени. Нарачка низ цела Македонија - Zirafa50.mkgjirafa50.mk
Немам проблем со тоа да не се неутрални искрено, ја и претпочитам посветли звучници.Ги имаа истите а и 4.5 (12000 ден) во Артист.
Не сум ги чул едифаер. Но вака според ривјуа мислам дека се по-басести т.е. помалку неутрални.
BTW едифаер имаш во микроком:
![]()
Дома
Во тренд гејминг столици Xstrike Me 904 од 10990 на 9990 Купи сега Купи сега New Selected Deals Releases Додатоци за вашиот КОМПЈУТЕР од 250 Купи сега Нови модели КОМПАТИБИЛНИ ТОНЕРИ од 550 Купи сега Xerox Принтери Производи од хартија 96 продукти Компјутерска галантерија 85…mikrokom.mk
Немам проблем со тоа да не се неутрални искрено, ја и претпочитам посветли звучници.
Фала многу за линкот, и поефтини се значително! Имаат овие физичка локација или само онлајн?
Следно ќе побарам некоја FM антена асална, кај србите има, не знам кај нас како стои понудата.
Провери во Skymusic во GTC (ако не ти се чека). Евентуално во Артист.Не знам дали е точната тема, но дали има некој од вас вакво?
Ми треба за SM57, имам една мала сталка за биро ама не ми врши работа.
во Скај биле потрошени, ќе имале после нова година. Ќе прашам во Артист, овие дореми само тоа што го пратив го имаат изгледа. И во Мими ќе прашам, на друго место не знам каде.Провери во Skymusic во GTC (ако не ти се чека). Евентуално во Артист.
Како поевтина варијанта чичко Али. Јас мојот го земав за 800 денари.
Курсот на FM оди накај DAB, дали ќе се развие кај нас ќе покаже времето.![]()
Нема гајле пет години веќе како се користи.во Скај биле потрошени, ќе имале после нова година. Ќе прашам во Артист, овие дореми само тоа што го пратив го имаат изгледа. И во Мими ќе прашам, на друго место не знам каде.
Имаш линк од твојот? Ризично ми беше од Али, да не е нестабилно па да падне и монитор и сѐ да скрши
Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk
Повеќе ми се допаѓа ова, тоа од Дореми има вграден XLR кабел и не знаеја да ми кажат дали се вади, а на интернет читав дека не се препорачуваат такви со вграден кабел. Тоа твоето претпоставувам нема вграден кабел?Нема гајле пет години веќе како се користи.
Link
Јас пред помалку 2 години кога излезе на пазар го меркав ова да купам баш поради јачината на звукот и квалиетно аудио слушање ама тогаш го немаше во Македонија па затоа си купив Моментум 3 . Само да знаеш Епос-Сенхајзер ГСП 670 не е за хардкор гејмер на долги стази бидејќи помалку еден час ќе ,,изгори,, ушите поради топлина што е ,,дихтувано,, врз ушите и не е за големи глави бидејќи рамката се стегнува дури ако сакаш да го отпуштиш и пак е стегнато според ривјуата на Јутуб. Ако сакаш компромис земи Корсаир Виртуозо иако не се споредува со ова Епос-Сенхајзер. Инаку копманијата Епос го купија Сенхајзер само делумно отсек Аудио .Дечки, има некој искуство Epos Sennheiser GSP 670? Во тесен избор ми се за wireless слушалки заедно со HyperX cloud 2, а не е екстремна разликата во цена.
PSU 750W LIAN LI SFX SP750 V2 80 Plus GOLD, FULL MODULAR, WHITE, SP750G
8.000,00 ден
NET Switch CUDY 8-port Gigabit GS108U, Plastic, White, GS108U
950,00 ден
USB Flash Drive 3.2 64GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-064G-G46
760,00 ден
MOUSE WIRED USB GEMBIRD G-LASER, 2400DPI, Black ,MUS-GU-02
390,00 ден
UPS 2200VA / 1200W POWERWALKER VI 2200 SHL, 2xSHUKO, 2x IEC C13, USB, RJ11, 10120098
11.590,00 ден
CASE LIAN LI ATX Vector V100 ARGB w/2x Tempered glass, 4x120mm RGB Fans, Black, V100RX
5.260,00 ден