Овај е тој маус ако не се лажам , котира како еден од најдобрите материали икад произведени .... подетално во видеото ....Парички за маусот?
Јас го фатив на retail drop-от во ноември.Парички за маусот?
Ставено во оригиналниот коментарАбе убаво што си го фатил ама пак не пишува колку. Нема везе ај.
Да бе, сега изгледа ко на оглас со цена, @mihovkris да пишал: цена?Ставено во оригиналниот коментар![]()
189$ за маус? Ахем.. цццц
Масата од каде ја зема? Ми личи на масивно дрво.Finalmouse Starlight-12 Medium во Phantom colorway.
Пред тоа ASUS RTX3070 Dual OC, а на пат ми се Fractal Design Meshify 2 куќиште и 32GB DDR4 3600MHz CL14 TridentZ Royal меморија. $189 на официјалниот drop.
Погледнете го атачментот 108929Погледнете го атачментот 108930
Маусов е преубав, сега ги гледав сликите на сајтот, ова ти е piece of art, башка изработката е премиум во права смисла на зборот.
Башка:
Погледнете го атачментот 108945
A ти за 189$ за маус се секираш![]()
Нож. Различни скинови т.е. Овие се „смешни“ суми. Едни од поскапите шо може некој да ги земе, емералд батерфлај нож, е околу 25 илјади евра. Ги нема на стим маркет пошо има граница од 2 илјади евра.Што е ова? Претпоставувам од lootboxes? Никад не сум видел вакви цени. Мислам сум видел некој оружја за 5-10$ ама не за 2000![]()
A4Tech i Natec се сосема солидни глуфци. За таа цена - добиваш невиден квалитет.Dobro ti so A4Tech i Natec...znaes kako vikaat, ignorance is bliss.
Е ајде де, на кој да му кажешA4Tech i Natec се сосема солидни глуфци. За таа цена - добиваш невиден квалитет.
Стварно брат невидлив е квалитетотA4Tech i Natec се сосема солидни глуфци. За таа цена - добиваш невиден квалитет.
Глуфче и од карбон фајбер за 1000$ може да купиш - - пак за година две ќе ти се измасти и ќе ти треба ново.Стварно брат невидлив е квалитетот
A4Tech i Natec се сосема солидни глуфци. За таа цена - добиваш невиден квалитет.
Дај те молам, образложи малце како тоа некој плаќаат 25k за скинови. Знам деца се залетуваат по скинови и глупости ама 25к е сериозна сума. Како се стекнува ваков скин, освен нели да го купиш по неразумна цена.Нож. Различни скинови т.е. Овие се „смешни“ суми. Едни од поскапите шо може некој да ги земе, емералд батерфлај нож, е околу 25 илјади евра. Ги нема на стим маркет пошо има граница од 2 илјади евра.![]()
Оф топик сме, али исто, го отвараш од кутија.Дај те молам, образложи малце како тоа некој плаќаат 25k за скинови. Знам деца се залетуваат по скинови и глупости ама 25к е сериозна сума. Како се стекнува ваков скин, освен нели да го купиш по неразумна цена.
GAMING WHEEL MONITOR STAND LITE NEXT LEVEL RACING, UP TO 55" NLR-A020
7.250,00 ден
CPU AMD RYZEN 7 9850X3D, Octa Core, 5.6GHz 96MB s.AM5 TRAY 100-000001973
29.990,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, Black, KBS-WMS-01
900,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020292-EU
8.210,00 ден
PAD THERMAL THERMAL GRIZZLY PUTTY BASIC (100g), TG-P-B-100
2.130,00 ден
SSD M.2 NVMe and SATA DOCKING STATION GEMBIRD, USB Type-C 3.2 Gen 2x2, Black, DD2-U3M2
4.980,00 ден