Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Дискусија за цените на криптовалути

И

Избришан член 18474

Гостин
Ако отиде цената над 9900 ќе отиде на 11000
Ако падне цената под 8800 ќе отиде на 6800

И

Избришан член 18474

Гостин
Тоа е ТА, не го слушав мојот совет за жал

И

Избришан член 18474

Гостин
Нах нема врска, едноставно овој период се фокусирав да се подобрам себеси.
Бев алчен малце со leverage иако направив доста пари од трејдање, разбрав дека кога бтц паѓа немам каде да ги префрлам парите во стабилна вредност USDT. Бев на битмекс сега сум на бинанс.

polymath

read-only
26 февруари 2018
45
14
Не посочив за тебе, општо кажував. Добар аналитичар не е секогаш и добар трејдер.

И

Избришан член 18474

Гостин
Повеќе пари ќе направиш од едукација и анализа него од тргување :)

maci

poweruser
2 април 2008
3.383
972
а што се случи или што ќе се случува со eCredit,крипто валута која ја лансира Lyconet ?
се збореше за вредност иста со еврото

coNNectMKD

user
13 март 2017
1.308
1.546
Skopje
Прв квартал 2019: 4k BTC, 350 ETH
Втор квартал 2019: 4.5k BTC, 300 ETH
Трет квартал 2019: 5k BTC, 250 ETH
Четврт квартал 2019: 3k BTC, 100 ETH

И тука некаде се завршува цела приказна, доаѓа нешто ново и по уште 2-3 години целосно се заборава за крипто валутите...

Некако четврт квартал со новава 2020 не ти држи вода муабетов. Среќа не сме те прателе .. :D Шала на страна, 99,9% од времето неможе никој да предвиди што и како би било за една година од сега, а камоли па за крипто. Тој што вика дека може, у заблуда е.

Криптово според мене ќе функционира уште многу години и еден ден пак ќе отиде у ваздух поради една главна причина: Големи фаци имаат доста кеш за перење и правдање, а бтц и етер се најдобар начин за тоа. Така да, дали за година дали за пет, БТЦ пак ќе дојде до доста висока сума (под висока мислам над 15/16/17 К.

И

Избришан член 18474

Гостин
а што се случи или што ќе се случува со eCredit,крипто валута која ја лансира Lyconet ?
се збореше за вредност иста со еврото
Екредит е измама, млм шема каде што само тие горе се збогатуваат.
Ќе креирале берза и ќе биле подобри од бинанс
Како вика заеб мало сутра

maci

poweruser
2 април 2008
3.383
972
Екредит е измама, млм шема каде што само тие горе се збогатуваат.
Ќе креирале берза и ќе биле подобри од бинанс
Како вика заеб мало сутра
интензивно имаат предавања ,собираат луѓе,и баш зборат дека ова е иднината.
предноста е во тоа што другиве крипо валути,за размена треба време,за со екредитот моментално правиш размена.
имале нивна виртуелна менувачница....

само ти пренесувам дел од предавањата

И

Избришан член 18474

Гостин
Арно де има исто стабилни валути на долар.
УСДТ, УСДЦ, ДАИ и слични.
Нема ништо револуционерно. ЕТХ дава возможност за земање залог од нивните платформи. Бинанс е берза со 3 милијарда обрт дневно и од секоја трансакција прават 0.075% или 22 милиони на ден.
За да бидеш конкуренција на нив ти треба добра позадина, лајонес не е добра позадина само паднат проект со лажни ветувања

Последни теми

Последни огласи

На врв Дно