Там`н работа. Оваа тема ни е право освежување на форумов.Извините можда ве замарам
Во инхост! Ке проверам со дечките дали може да се подобри, благодарам
Претпоставувам дека со објавување на овој линк, ќе ги прекршам сите можни правила на форумов, но бидејќи се работи за машка нега, односно факти за вашата кожа, притоа во тектот не се споменува или рекламира некој конкретен производ, се надевам одговорните на форумот нема да ми замерат.Не замараш ич. Нешто у креми да не се разбираш?
Здраво, можеби не примети, но во главното мени во делот на парфеми постои поделба за неа и за него.Ако ти се таргет и машката популација за сајтот, а не гледам зошто не би била, обавезно во раздели ги содржините во мени. Пример ЗА НЕА, ЗА НЕГО.
За да јас како машко нема потреба да лутам или скролам додека да најдам рецензија за машки парфем на пример.
Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk
Добро е што има и други дежурни овде, така да нема потреба од мојата интервенција.
Како и да е @Ubavina za site доби добро совети од нашите членови.
Него едно директно прашање до Маја.
Која е твојата препорака за изморени очи (некоја маска за очи или слично)? Скоро сите овде имаме ваков хорничен проблем.
Порталот е добар, нормално треба уште да се доработува согласно препораките од погоре.
Здраво дечки, се надевам дека девојките на форумов нема да ми се налутат.
Јас сум Маја,
Ми треба баш машко мислење за блог порталот што го подигнав, бидејќи ако сајтот поминува кај вас машките, тогаш ќе можам да се надевам на успех.
Блог порталот Убавина за сите – слатки ритуали е место каде што секој ќе може да има современ дијалог за сложеноста на убавината. Ги користам производите за убавина како алатка, обидувајќи да ги претставам што поавтентично, приближувајќи ги до читателите.
Фокусот на сајтот е козметиката. Темите кои се опфатени се: шминка, парфеми, нега на кожата и косата, нокти. Може да прочитате рецензии, тестови и описи на производи, совети и препораки во врска со убавината, одговори на вашите прашања, информации за нови производи на нашиот пазар.
Се надевам дека Ви се допаѓа мојот креативен простор и очекувам реакции од вас за тоа дали ви се допаѓа идејата, изработката, темите...
Добредојдени се сите идеи и добронамерни критики.
Благодарам и се недевам дека со објавувањето на овој пост не прекршив ниедно правило на форумов.
Маја
KEYBOARD WRIST REST SILICON KEYCHRON V1/V2/Q2/Q9/Q1 Pro/Q2 Pro, Black, PR47
940,00 ден
UPS 1200VA / 600W POWERWALKER VI 1200 SH, 2xSHUKO, 2x IEC C13, USB, RJ11, 10120050
9.120,00 ден
GAMING CHAIR CORSAIR TC100 RELAXED FABRIC, 120KG MAX, Black, CF-9010051-WW
17.220,00 ден
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA BY-V30, 2xMIC, USB-C receiver, Black, BY-V30
3.600,00 ден
UPS 2200VA / 1200W POWERWALKER VI 2200 SHL, 2xSHUKO, 2x IEC C13, USB, RJ11, 10120098
11.590,00 ден
MICROPHONE ELGATO WAVE 3 BLACK, 10MAB9901
11.280,00 ден