Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Нова активност

• ContentBot
    Со IT.mk v7 го поедноставуваме моделот на премиум членство, односно претплата. Basic и 1337 повеќе нема да постојат како одделни...
  • JamesKirk
    Ова ми излегува на фајрфокс и опера ако е битно....
    • error.jpg
  • DeJaVu
    DeJaVu одговори на темата AMD Zen & AМ4 платформа.
    Сибало мамата привлечна... Ако дојде кај нас ваљда ќе биде 22-23К за верзијата без АИО. Треба да си манат за да земеш ваков апгрејд во...
  • Manis
    Manis одговори на темата Aliexpress.
    Мене пратки од Алиехпрес со МК*******Р број на следење ми стигат просек во просек од 25-35 денови. (На времето пред 5-10 години стигаа...
  • kirev
    kirev реагираше на мислењето на crossfire_hurricane во темата Гораст и новата емисија (GG TV) со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    не мора, најпредаторска платформа која и тоа малку шо го плаќа на креаторите фолира дека одат кај нив, наместо тоа си ги дренира преку...
  • Luidgi
    Има доста отстапувања помеѓу порталот и форумов, сигурен сум дека истите ги гледаат и администраториве, и се надевам ќе се работи на тоа...
  • Luidgi
    Luidgi реагираше на мислењето на pipelin во темата IT.mk v7.0: Нов изглед, стара идеја со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Се прашувам дали ова мени е добро да се постави одма под сендвич менито на странава, т.е да се намали тој празен простор од лево, и со...
  • Sharlovski
    Ништо не ми смета освен барањето на последното мислење во темата.
  • И
    Избришан член 45248 одговори на темата IT.mk v7.0: Нов изглед, стара идеја.
    Јакичко е бе со новиот лејаут, само нека го исполираат уште некој месец... Си велам ќе се навикниме преубо.
  • И
    Избришан член 45248 одговори на темата AMD Zen & AМ4 платформа.
    Имавме сѐ но не бевме задоволни :')
    • 1784138212705.png
  • И
    Непознат член реагираше на мислењето на Godlike во темата AMD Zen & AМ4 платформа со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    5500X3D го имате на Aliexpress за 11,000, нормално ќе подлежи на царина и ддв. Добар упгрејд за тие што се на AM4
  • И
    Непознат член реагираше на мислењето на DrMTR во темата 4iG како можен нов телекомуникациски опертор со лол лол.
    Падна Орбан во Маџарска им ги помати плановите на нашите лопови овде.
  • И
    Непознат член реагираше на мислењето на Noumenon во темата Ananas.mk со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    сите три ти се од различна продавница. Мислам дека одредени продукти ги имаат самите на залиха, ама за повеќето се само посредници на...
  • crossfire_hurricane
    не мора, најпредаторска платформа која и тоа малку шо го плаќа на креаторите фолира дека одат кај нив, наместо тоа си ги дренира преку...
  • Ron26
    Ron26 одговори на темата AMD Zen & AМ4 платформа.
    ситуацијава ви е или змија да ве апне или магаре да ви го бапне :ROFLMAO:

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно