Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Вадам пари од Пејпал (Paypal)

Garfield'

Баниран/a
18 јануари 2019
299
59
Blisku Berovo
Ова можеш и сам?!
Единствено конверзијата може да стане незгодна, зависи што валута сакаш да пратиш.
Не верувам неможам да ставам преку банка во македонија за пајпал,бидејќи нема ни да можеда се пратат со македонски пајпал,само бугарски или пак канадски пајпал или др.

O

Oliver!

Гостин
Не верувам неможам да ставам преку банка во македонија за пајпал,бидејќи нема ни да можеда се пратат со македонски пајпал,само бугарски или пак канадски пајпал или др.

Има некакво ограничување - сакаш поголема сума да е?
ПејПал го врзуваш со број на картица, при праќањето пари само влечеш од неа и се конвертираат во друга валута... единствено не знам за големината на сумите, дали со стандардна сметка можеш поголеми суми...

Garfield'

Баниран/a
18 јануари 2019
299
59
Blisku Berovo
Има некакво ограничување - сакаш поголема сума да е?
ПејПал го врзуваш со број на картица, при праќањето пари само влечеш од неа и се конвертираат во друга валута... единствено не знам за големината на сумите, дали со стандардна сметка можеш поголеми суми...
Па ете тука е проблемот јас несум го верфирал бидејќи е од друга држава пајпалот,да може преку банка подобро би било во мк за пајпал.

igork

hello world
1 март 2010
56
10
kako mislis besplatna e provizijata za SAD, ako nasiot paypal e americki togas e bespaltno?

efto

hello world
19 април 2007
332
268
@igork Ако твојот пејпал е од САД и префрлиш средства на мојот пејпал што исто така е од САД, самиот Пејпал нема да ти наплати провизија за префрлањето. Ако се префрла на САД пејпал од ЕУ или од други земји, Пејпал зема своја провизија.
Мојата провизија е 6% на средствата што легнуваат на сметка, откако Пејпал ќе ја одбие својата провизија.

igork

hello world
1 март 2010
56
10
mojot paypal e slovenski so tutunska, dali mozam da pravam withdraw i dali mozam da zgolemam limit

efto

hello world
19 април 2007
332
268
Зошто јас не би смеел да го пофалам членот со кој сум имал соработка? Земи пример од Ebay, и купувачот и продавачот оставаат оценки за другиот. Дури и на форумов сум го сретнал тоа многу пати.
Во претходните постови на оваа тема ќе најдеш и мои и пофалби од членовите.

efto

hello world
19 април 2007
332
268
Брза и успешна трансакција ;)
Пофалба до членот, за сите детали многу брзо се разбравме, успешна реализација.
Овој пат средивме преку трансакциска, ама се надевам дека ќе имаме прилика и лично да се видиме.

efto

hello world
19 април 2007
332
268
Опасна Багра е @aleksnako :)
Одлично разбирање и комуникација, топ дечко, исплатата средена како што треба - брзо, без непотребни одолговлекувања.

efto

hello world
19 април 2007
332
268
Се намалува цената на пазарот :)
Трансакции над $400.00 со провизија од 5%.
Трансакции под $400.00 со провизија од 6% (минимум $10).
Исплатата е во истиот момент кога ги префрлувате средствата, не се чека ниту еден ден.

Mr. V

read-only
10 декември 2019
1
4
Нов сум на форумов и дојдов тука по препорака и можам да потврдам дека се беше ок (од брз одговор, до комуникација, до трансфер на парите). Дефинитивно ќе соработуваме и понатаму, препорака за @efto 10/10.

DarthJe5us

poweruser
2 јануари 2012
3.099
2.342
Нека каже некој како да примам пари на пејпал па да му ја мислам после како да ги извадам? :D

efto

hello world
19 април 2007
332
268
Нов сум на форумов и дојдов тука по препорака и можам да потврдам дека се беше ок (од брз одговор, до комуникација, до трансфер на парите). Дефинитивно ќе соработуваме и понатаму, препорака за @efto 10/10.

Екстра соработка, сите битни работи ги договоривме експресно, се разбираме двајцата како што треба. Десетка и од мене :)

Нека каже некој како да примам пари на пејпал па да му ја мислам после како да ги извадам? :D

Што знам, да пуштам нешто ситно, па како што викаат, да те фати мајата :)

efto

hello world
19 април 2007
332
268
Се договоривме успешно и со @mak додека не се снајде самиот за понатака.

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв