FLEGMA
sensei
- 2 август 2012
- 11.570
- 19.268
IMHO рекордер е оној со "Мекинтош" лаптопот кој само што не е пристигнат from overseasа за твоево патешествие со маусот читаме со месеци.
IMHO рекордер е оној со "Мекинтош" лаптопот кој само што не е пристигнат from overseasа за твоево патешествие со маусот читаме со месеци.
Упс. Јас мислев ти си роден пред 20 години...Како бивш вработен во Паком - (пред 20г)
На форумов знаеме со месеци, на Фејсбук изглеа исто се пишувало масовно, со customer support на SteelSeries којзнае колку си објаснувал, и сега уште ваму на повисоко ниво си сакал да го раскажеш... па добро, мајка му стара, потписов!!! Уствари го сменив потписот, овој беше едно времеСиниша од техничка што не сакаше да ме поврзи со повисокото ниво да им го раскажам мојот проблем
„Луѓето кои немаат со што да се фалат, се фалат со својата несреќа“.
На скопски ќе зборам и нема да викам му за множина.па ќе те видам како ќе збораш
Со Steelseries ми требаше 2 емаилс да им раскажам и докажам ако те интересира толку, затоа што нешто си увреден шо горат мауси, изгледа следниот пат треба поховани да ги прават.Упс. Јас мислев ти си роден пред 20 години...
На форумов знаеме со месеци, на Фејсбук изглеа исто се пишувало масовно, со customer support на SteelSeries којзнае колку си објаснувал, и сега уште ваму на повисоко ниво си сакал да го раскажеш... па добро, мајка му стара, потписов!!! Уствари го сменив потписот, овој беше едно време
На скопски ќе зборам и нема да викам му за множина.
Не сум увреден, напротив, се радувам и навивам да испадне дека ти си го стопил. Иако се мали шансите. Постојат. Надежта последна умира.затоа што нешто си увреден шо горат мауси
Zosto tolku toksik, Avid? Smej se, opusti se. Ili da ne rabotas vo Anhoch slucajno?Не сум увреден, напротив, се радувам и навивам да испадне дека ти си го стопил. Иако се мали шансите. Постојат. Надежта последна умира.
![]()
Кому како со логиката.За жал дури во 6 страни се најде некој со логика во темава.
Рестото е...
- "Шо ги е*ам сакаат да продадат, нека го отвори да го видам и после нека ми даде неотворен. Тој отворениот нека го продадат со попуст, за мој кејф. "
- "Баце треба вработен во секој салон, техничко лице нека го проверат, шо ги е*ам треба професионалност да покажат малце."
Еве и за тебе истиот одговор како на Вајкинг. Дај не релативизирајте, не рече никој за сите. И ако продолжите вака ќе стигнете кај да е и до 20000 артикли. Да не гo броите лагерот како артикли
- "Баки за секој производ нека си имаат експонат, шо ми е гајле шо имаат 11000 артикли, па нели сака да продаде, хехехехе."
Па сигурно нема кабли и конектори да отвараат. Или тонери, батерии и остали џиџи миџи. Или маус и тастатура од 300ден. Или процесор, меморија, ХДД,... Ама богами за 3000+ за маус има да го пробам, или нема да го купам. Ако веќе ептен нешто ме бендисуе моделот ќе го земам за 2000 од жирафана или негде онлине. Сакате салон, сакате премиум, ОК и јас сакам и сум ги бранел секогаш фирмите со салони и однос со муштерии, и сум вољен да платам екстра. Ама салон не значи да гледам затворени кутии или отворени производи позади стаклена витрина.
Sent from my Telefon using Tapatalk
Мое мислење е дека веќе го оштетиле. Да не решил да оди 3 пати на сервис и на крај и ДПИ, што мислиш како ќе завршеше работава? Моментално тој е оштетен. А како ќе заврши, ќе видиме во следната епизода... Сѐ е можно.Мое мислење е дека Анхоч нема да оштети свој "врвен" клиент за маус од 4000 денари, немој да бидете смешни.
Тој и самиот да си го избрише акаунтот на форумов на сите ке ни биде премило , а јас кафана сите ке ги частам кога ке го видам со свои очи тоа.Zosto tolku toksik, Avid? Smej se, opusti se. Ili da ne rabotas vo Anhoch slucajno?
Премило може да им биде само на тие што не го познаваат добро. Другите треба да се среќни што им се вркстиле патиштата, затоа што таквите ко него ретко се наоѓаат и треба да се чуваатТој и самиот да си го избрише акаунтот на форумов на сите ке ни биде премило , а јас кафана сите ке ги частам кога ке го видам со свои очи тоа.
Самите негови токсични коментари доволно кажаа во досегашните години... Волк во овча кожа.треба да се чуваат
А..а.. 20...Додади уште 31Упс. Јас мислев ти си роден пред 20 години...
Темава нема врска со отворени или изложени производи, не знам вие која паралелна дискусија почнавте да ја водите.За жал дури во 6 страни се најде некој со логика во темава.
Едит - за ова, ако ти се дискутира за потенцијални проблеми и решенија, реплицирај соодветно. Ја знаеме твојата врска (сегашна или веќе завршена неважно) со Анхоч, така што не ми е чудно да ги браниш.
- "Баце треба вработен во секој салон, техничко лице нека го проверат, шо ги е*ам треба професионалност да покажат малце."
Не си во тек, стигнат е тој лаптоп благодарение на @vladealfagvIMHO рекордер е оној со "Мекинтош" лаптопот кој само што не е пристигнат from overseas
Avid е зрак надеж што пробива низ неподносливата леснотија на постоењето.Zosto tolku toksik, Avid? Smej se, opusti se. Ili da ne rabotas vo Anhoch slucajno?
Најпремило и пренајсреќни сме што добро сте се запознале.Премило може да им биде само на тие што не го познаваат добро. Другите треба да се среќни што им се вркстиле патиштата, затоа што таквите ко него ретко се наоѓаат и треба да се чуваат
Оф е муабетов, ама и онака за стопениов глушец веќе сѐ си кажавме![]()
Смеењето и опуштањето треба да биде насочено кон овој со маусот. Мене всушност смеењето и опуштањето ми е попречено од вакво плачење, рикање, спамање, заканување, глумење искулираност а всушност мега напнатост, за еден уриниран маус.Zosto tolku toksik, Avid? Smej se, opusti se. Ili da ne rabotas vo Anhoch slucajno?
House не ви е гледанa затоа ве нервира Авид.
Со ризик да бидам погрешно разбран, ама сум приметил дека поголемиот број на вакви недоразбирања се случуваат по салони надвор од градов. Без разлика за која фирма станува збор. Можеби едноставно се работи за лоша комуникација, бидејќи многу повеќе фактори се вклучени додека производот дојде до крајната точка од интерес. Не знам, не би сакал да навлегувам подлабоко зошто и како, ова е едноставно моја забелешка.Зошто ги спомнувам муабетите маус како маус лесно се носе во нивен продажен салон а уште полесно се врши и замена за нов ,интересното е што по следење на повеќе коментари на форумов ..... нешто мириса на не доволно објаснето или сокриено![]()
Си пропуштил:Ja следам дебатава на форумот за маусот и гледам повеќе размислувања и интересно е како баш тебе другарчо не ти го сменале до сега.
Не, одбрав Logitech G Pro Hero си доплатив за него. Не ми одговараше го продадов на другар. Потоа зимата си го купив Aerox 3 2022.Си пропуштил:
- Ова му е вториот маус.
- Првиот бил Glorious исто вака некои заебанции имал, ама му дале да си одбере нов.
- Одбрал нов, друг производител SteelSeries. Ама ете пак заебанции.
- Трет не им се дава.
Викаш не е можно смената во ГТЦ (на која што си налетал) да е попрофесионална и составена од подобар кадар, во однос на смената вработени на кои имал несреќа да налета аутсајдерот?.... нешто мириса на не доволно објаснето или сокриено![]()
Како бе стигнат?Не си во тек, стигнат е тој лаптоп благодарение на @vladealfagv![]()
Еј донт џаџ, секоа чест ако маусот навистина му е најголемиот проблем у животот. Али изглеа само јас и ти го гледаме ова како театар на апсурд.Ама маусот...
CASE LIAN LI E-ATX/EEB LANCOOL 217 INFINITY RGB Mid-Tower w/ Tempered glass, 2x170mm, 1x140mm ARGB, w/850W Seasonic Gold Fully Modular, Black, LANCOOL 217 INF + 850w
15.340,00 ден
EXTERNAL SSD Kingston USB 3.2 Gen2 XS1000 2TB 1050MB/s, SXS1000R/2000G
14.840,00 ден
NET ROUTER WIRELESS DUAL BAND AC1200 4G LTE CUDY LT500D, w/4 antennas, 1x WAN/LAN port, 3x LAN ports, LT500D
3.950,00 ден
VGA PNY RTX 5080 TRIPLE FAN 16GB GDDR7, HDMI ,3xDP, VCG508016TFXPB1
89.450,00 ден
GAMING CHAIR FragON 2X Rev. 2.0 BLACK
11.780,00 ден
CASE KOLINK ATX Inspire X3 Glass ARGB w/Tempered glass, 1x120mm A-RGB fan, Black, GEKL-072A
2.750,00 ден