Нема никогаш да престанат. LOLПак почнаа сега и на iMessage
Нема никогаш да престанат. LOLПак почнаа сега и на iMessage
Еве друже сменето е , нема фалењеКако да се пофалам дека праќам цвеќе на друг ден освен Осми март или Свети Балантајн? Oh, wait
Како да се пофалам дека праќам цвеќе на друг ден освен Осми март или Свети Балантајн? Oh, wait
Не видов, што тоа?Еве друже сменето е , нема фалење![]()
Погледнете го атачментот RPReplay_Final1712342932.mp4TrueCaller ID има таква опција. Но рачунај дека ќе бидеш изолиран од секоја СМС порака или повик кој може да го пропуштиш а ти е битен.Ме интересира дали постои опција да ги блокирам сите броеви кои не се наоѓаат во именикот. Едноставно ниту еден број кој го немам во телефонот да не може ниту да се јавува, ниту пораки да испраќа. Тогаш не ќе има спамови и скамови.
TrueCaller e моќна паликација има еден тон опции, слободно пробај ја. Само или купи ја или земи си пиратска верзијаTrueCaller ID има таква опција. Но рачунај дека ќе бидеш изолиран од секоја СМС порака или повик кој може да го пропуштиш а ти е битен.
Да оваа, ја има и премиум верзија на liteapks.Оваа TrueCaller? Не ни знаев дека може и такви опции да има, инаку одлична апликација е, јас ја користам за да глеам кој ме бара и доста добро фунцкионира
Погледнете го атачментот 136710
Значи ќе ми биде проблем со известување од банката. И кодови за заборавени лозинки.TrueCaller ID има таква опција. Но рачунај дека ќе бидеш изолиран од секоја СМС порака или повик кој може да го пропуштиш а ти е битен.
Ако е толку моќна, не е за мене. Не се снаоѓам добро со компликувани работи.TrueCaller e моќна паликација има еден тон опции, слободно пробај ја. Само или купи ја или земи си пиратска верзија
Има и антиспам систем, мислам дека ова е доволно одколку да блокираш броеви само да примаш од именик.Значи ќе ми биде проблем со известување од банката. И кодови за заборавени лозинки.
Ако е толку моќна, не е за мене. Не се снаоѓам добро со компликувани работи.
На почеток беше мала компакна апликација, замена за фабричкиот диалер и именик на мобилниот (ја користев на Редми 4џ) ама со тек на време како и сите други програми (пример ACDSee) се натрупа со многу опции кои повеќето се непотребни ама сепак пробај си јаЗначи ќе ми биде проблем со известување од банката. И кодови за заборавени лозинки.
Ако е толку моќна, не е за мене. Не се снаоѓам добро со компликувани работи.
TABLET LENOVO IDEA TAB TB336FU+ Lenovo TAB PEN w/PROTECTIVE CASE , 11", 2.5K (2560x1600) IPS 90Hz, 8GB DDR4, 256GB Memory, Camera Front-5MP, Rear-8MP,ZAFR0489RS
13.900,00 ден
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC F12 PWM, 5-pack, 1350 RPM BLACK, ACFAN00145A
2.310,00 ден
SSD M.2 2TB TEAM GROUP MP33 NVMe, TM8FP6002T0C101
16.360,00 ден
FLASHLIGHT EXTRALINK, EFL-1008 FREYA 10W LED 200LM BATTERY
610,00 ден
PUMPA ELEKTRICNA EXTRALINK w/3 nozzles
530,00 ден
COOLERS CASE FAN 140mm ARCTIC P14 PRO REVERSE PWM ARGB, 400-2650 RPM, BLACK, ACFAN00323A
1.350,00 ден