Јас сум за Леново, сум имал Леново А880, послаб модел од К6 и супер беше. Од алкател немам добри искуства.треба да продолжам договор во вип и треба да земам некое телефонче за баба ми 63 год.. намена ке му биде фејсбук и разговори и дилемата е помегу ALCATEL IDOL 5 ili LENOVO K6. двата идат со по 2000 ден доплата доколку направам онлајн порачка на вип. мене повеке ме влече за акателот но сакам да слушнам и ваше мислење и искуство?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
треба да продолжам договор во вип и треба да земам некое телефонче за баба ми 63 год.. намена ке му биде фејсбук и разговори и дилемата е помегу ALCATEL IDOL 5 ili LENOVO K6. двата идат со по 2000 ден доплата доколку направам онлајн порачка на вип. мене повеке ме влече за акателот но сакам да слушнам и ваше мислење и искуство?
Ако имаш, вреди секој денар.знам дека xiaomi е најдобар дил ама разликата во цена ми е скоро дупло. овие 2 се со доплата од 2000 а xiaomito 3500
Дечки, едно прашање....
Дали може футрола со магнет некако да му наштети на телефонот? Имам онеплус 5т па ми стигна една футрола од Али ама со магнети била па ме плаши дали може некако да наштети. Фала на одговор.
На која тарифа си ?знам дека xiaomi е најдобар дил ама разликата во цена ми е скоро дупло. овие 2 се со доплата од 2000 а xiaomito 3500
vip neo MНа која тарифа си ?
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
vip neo M
ti pustivPisi mi broj vo inbox imam prijatel so raboti vo vip da vidi dali moze da se napravi neso za popust
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Huawei P Smart или Huawei P10 Lite?
Море мамата америчка.. што сега следен е хуавеи?
Зошто мамата.. го укинуваат увозот и тоа е.Море мамата америчка.. што сега следен е хуавеи?
Само што гледав компарација мегу С7 и С9 камерата, разликата се гледа, ама не е многу голема. Зависи од тоа кој телефон го користиш сега, ако имаш С7, не би ти препорачал.Мислење за s9+.. или да го почекам s10?. Ќе изненадат со нешто?
Испратено од [device_name] преку IT.mk форум апликација
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C3 PRO 8K TKL QMK/VIA RGB HS Keychron Super Red switch, Black , C3PX-H1
4.030,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON Q6 ULTRA 8K RGB FULL SIZE Metal body, HS Keychron Silk POM Red Switch Multi-Device (2.4Ghz & BT), Black, w/knob,Q6U-M1
16.460,00 ден
GAMING CHAIR FragON 2X Rev. 2.0 BLACK/WHITE
11.780,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750x MODULAR 80 PLUS GOLD, ATX 3.1& PCIe5.1, BLACK, CP-9020285-EU
9.120,00 ден
GAMING CHAIR CORSAIR TC100 RELAXED FABRIC, 120KG MAX, Black/Grey, CF-9010052-WW
17.220,00 ден
CASE LIAN LI ATX Vector V100 ARGB w/2x Tempered glass, 4x120mm RGB Fans, Black, V100RX
5.260,00 ден