Пази само да не ти ги замрзнат парите со лажниот акаунт.лажен Бизнис акаунт
Пази само да не ти ги замрзнат парите со лажниот акаунт.лажен Бизнис акаунт
Каков мобилен број употреби? Македонски или од државата на која си го направил акаунтот?Освен мобилен број и имејл ништо друго не сум употребил за верификација. Ако тоа воопшто се смета за верификација. Ти веќе отиде многу напред на РЕ-верификација па не знам дали истото може да важи и за мене. Што барале при ре-верификација ? Бидејќи гледам на луѓе им бараат сметки, документи и сл, а такво нешто секако нема да можам да им доставам.
Море ќе нѐ биде. Небото ни е граница после ова. Што ќе му правам на сите пари што ќе ми ги праќаат од странство сеа.![]()
Подгорица и Скопје со заедничка апликација за влез во Пејпал системот
Министерот за јавна администрација Дукај Мараш рече дека претстои важна посета на Скопје поради ш...kanal5.com.mk
Море ќе нѐ биде. Небото ни е граница после ова. Што ќе му правам на сите пари што ќе ми ги праќаат од странство сеа.
Не би се сложил со тебе, реално има многу луѓе кои пејпал им е единствена кочница за да работат преку интернет, плус овој сервис има репутација, па така секоја платформа го користи како начин на исплата.
Клиентите со кои работам ме исплаќаат преку пејпал. Да го немав акаунтот ќе требаше да се тегнеме преку други сервиси кои би им биле комплицирани за нив.
Истото го реков, не? Не бев саркастичен. Ќефови сум што ПејПел ќе го биде кај нас.Не би се сложил со тебе, реално има многу луѓе кои пејпал им е единствена кочница за да работат преку интернет, плус овој сервис има репутација, па така секоја платформа го користи како начин на исплата.
Клиентите со кои работам ме исплаќаат преку пејпал. Да го немав акаунтот ќе требаше да се тегнеме преку други сервиси кои би им биле комплицирани за нив.
Во секој случај, подобро е да го има одколкуи да го нема, нели @toshex
Да го немав акаунтот ќе требаше да се тегнеме преку други сервиси кои би им биле комплицирани за нив.
Не памтам шо и да е референцата.
Ако може некој да провери што има македонски пејпал дали може да прима пари?
Спрема овој извор вика дека е работи Does PayPal work in Macedonia/Can I use PayPal in Macedonia
Не може.Северна Македонија и Црна Гора заеднички ќе аплицираат за да бидат дел од системот за онлајн плаќање Пејпал
Дополнително, на билатерална средба се говореше и за системот за онлајн плаќање Пејпал (PayPal). Министерот Алиу изјави дека двете земји заеднички ќе аплицираат за да бидат дел од овој систем за онлајн плаќање:
„Друг голем исчекор е тоа што Северна Македонија и Црна Гора заеднички ќе аплицираат за да бидат дел од системот за онлајн плаќање Пејпал (PayPal), на предлог на самата компанија. Северна Македонија и Црна Гора наскоро ќе бидат дел од PayPal“, рече Алиу.
Мислењето е автоматски споено:
За мене особено важно е што иницијативата е на Пејпал, а не наша.
Нетреба никакви министри да се спомињаат, доволно е пејпал да го дозволи тоа. За останати сервиси кои има праќање и примање министри барале да ги пуштат? Темава е многу стара а секој ден има новости. Според тоа „Мислаааам...“ приметувам дека си многу млад и доста незрел.Нормално дека не може, не знам какво е ова прашање!? Зошто оваа тема воопшто би постоела и би споделувале вакви вести и министри на две земји би изјавувале такви изјави ако може! Мислааааам...
Имам акаунт ама не е македонски. Оди на кајгана и пишувај есеи како ова твоево напишано погоре.Човеку, мислам дека имаш дисконекција со реалноста... земи сакупи се, причитај 2-3 вести на темата, од денес до 5-6 години наназад, вклучи го мозокот, соџвакај што си прочитал, па потоа дојди овде да коментираш и прашуваш... впрочем, зема да ме прекорува човек што дојде и мртов ладен праша дали можело да се прима пари на Пејпал... при тоа ниту има акаунт на Пејпал... ... од Марс падна, од пештера излезе, сега се роди, што се случи!? Ајт таму играј игрици и олабави нѐ нас незрелите...
Аманте бе, 15 год се пиушуваше дека пејпал не може да дојде поради нашите закони, еден куп закони се променија за да може да работи во македонија, 4 год нашето законодавство е спремно сега пејпал е на ред, ако прочитате весници последниве 2 месеца ќе најдете дека со црна гора заедно се преговара за да се убрза процесот
Многу бавно одат преговорите, исто како за влез во ЕУ.„Друг голем исчекор е тоа што Северна Македонија и Црна Гора заеднички ќе аплицираат за да бидат дел од системот за онлајн плаќање Пејпал (PayPal), на предлог на самата компанија. Северна Македонија и Црна Гора наскоро ќе бидат дел од PayPal“, рече Алиу.
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 40X30X15 CM - KM02 COSMETIC BAG, BLACK
1.460,00 ден
Бесплатна достава
RAM DDR4 32GB (1x32GB) 3200MHz Kingfast Black KF3200DDCD4-32GB
15.050,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON K3 MAX QMK/VIA LP RGB HS 75% Gateron Brown switch Multi-Device (Wired+Bluetooth), Black, K3M-H3
6.600,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q5 MAX QMK/VIA RGB Al. body, HS Gateron Jupiter Brown, 2.4 GHz & BT, Carbon Black, w/knob, Q5M-M3
15.200,00 ден
Бесплатна достава
PROJECTOR WANBO VALI 1 PRO Android TV 14, 900Ansi, 3000:1 FHD (1920x1080), HDR10, HDMI 2.1, USB 2.0, AUX, WIFI 6, w/speakers, Beige
17.660,00 ден
Бесплатна достава
CABLES NET PATCH FTP CAT5e 1m Gray Secomp, 21.99.0101-200
60,00 ден