Користите застарен прелистувач. Тој можеби не ја прикажува оваа или други интернет страници како што треба. Би требало да го надградите или да користите алтернативен прелистувач.
Mi treba za sega za denovive. I aj toj sto znae neka go procita toa pogore sto go napisav vo smisil kako za smetka kako za prefrlanje, sto ako nemam verificirano kreditna a mi prefrlat pari i slicno.
Ако има другарти од Бугарија кредитна картичка, нема да имаш никаков проблем. Нека отвори тој сметка на негово име, со негова картичка (мора да е бугарска - македонските paypal одма ги одбива ).
Потоа кога ќе треба да извршиш уплата или исплата, ќе го правиш тоа преку неговиот акаунт. А за тие да ти уплатат тебе ти треба само е-маил адресата со којашто е регистриран другарти на paypal
momentalno edinstvena varijanta za mene sto funkcionira e : http://www.moneybookers.com
ako imas VISA ili Master od nasite banki, funkcionira bez problem...
inace moneybookers e slicno na paypal, samo sto ne e tolku popularno, nekoi sajtovi nudat plakanja i preku toa , a nekoi ne...
Ok zavrsiv rabota za prefrlanje pari od pay pal na kreditna ama vo Bugarija, na kreditna od Bugarija, zs Makedonija ja nema na listata na pay pal i ne raboti kaj nas.
2009 конечно достапен paypal :bravo: ama mislam deka se lazavme denes 14.01.2009 ama nisto nema... Makedonija nije vo lista za Sign Up ... A na nas mnogu ni treba... Se najdobro