Добро и според тебе тоа е релевантно и дојде до заклучок дека нечини и дека CM е подобро ? ако тогаш е така тогаш тебе човек може многу лесно да те манипулира со ревјуа и рецензии.Иксот погоре го имаш![]()
Добро и според тебе тоа е релевантно и дојде до заклучок дека нечини и дека CM е подобро ? ако тогаш е така тогаш тебе човек може многу лесно да те манипулира со ревјуа и рецензии.
Не хејтаме воопшто, само даваме мислење
Ај да похејтаме малку, од каде да знаеме дека не сте наклонети кон фирмите кои ви даваат продукти на тестирање![]()
Донесувам заклучок според тоа што го глеам, најчесто ревјуто го правам со некои од модераторите на форум, значи не сум сам во таа работа, најчесто ми Gojdo, Kalco, SaleSK, Gokica така да заклучокот не го донесувам сам.Пааа, и ти правиш рецензии, како тогаш знајш дали еден продукт вреди или не, да не одиш на гатачка?
Здраво, кое напојување да го користам привремено (дур соберам пари за некое појако) со овој систем:
Pentium G540
ECS H61-H2M12
4GB DDR3 DIMM 1333Mhz
DVD-ROM
2x80GB SATA2 Hitachi
SHAPPIRE 5670 GDDR5 1GB
HANTOL 500W
или
MSI 400W
Поздрав.
MS е фирмата,и тие не се ништо подобри од hantol,Сепак хантолот е од понов модел спрема MSот,јас би го користел хантолот додека не земам поквалитетно.Ако се однесуват до волтажите HANTOL испаѓа дека е појако, ако се однесува до квалитетот мислам дека MSI е поквалитетно, други мислења?
i MS i Hantol ti се чкарт,но Хантолот е понов чкарт@psyside,немам толку средства, човеку. Да присоберам ќе земам некое до 50eu. само моментално незнам привремено кое да го ставам Hantolov ми изгледа како ептен чкарт.
ЛОЛ не го постирав за тебе видеото, него да видат другите какво е напојувањето.
Ако веќе прашуваш, за тие пари еве ти го најдоброто.
Има чифтек добри напојувања за тие пари,незнам колку ги има кај нас.Сепак за парите добро е тоа Psyside што ти го препорачаова ќе го купам најверојатно за 2-3 недели.
Идам сега да го земам ова за e8600 и amd 7850. И повеќе од доволно ќе биде нели?ЛОЛ не го постирав за тебе видеото, него да видат другите какво е напојувањето.
Ако веќе прашуваш, за тие пари еве ти го најдоброто.
Идам сега да го земам ова за e8600 и amd 7850. И повеќе од доволно ќе биде нели?
7850 едвај 130 w троши на сток, така и ќе остане... 8600 кој е на сток и ќе остане на сток ни 110 на load... 1 хард и 2 плочки рам, тоа е се... јас сум убеден дека ќе биде доволно.Nikako nema da bide poveke od dovolno za taa konfiguracija, naprotiv knap ke bide pogotovo ako cpu/gpu ti se overklokuvani. Elite/GX serijata se daleku od stabilnosta i kvalitetot na Silent Pro...
7850 едвај 130 w троши на сток, така и ќе остане... 8600 кој е на сток и ќе остане на сток ни 110 на load... 1 хард и 2 плочки рам, тоа е се... јас сум убеден дека ќе биде доволно.
Не реков дека се подобри од Silent Pro, не знам зошто ги спомна воопшто, прашањето беше неповрзано со претходниот муабет.