Изгледа го скинаа Eurosport од Телеком. Не дека многу гледав, ама ете, Бундеслига се гледаше.
Многу е глупо тоа, си се договорил на едни канали, некој така му текнува да ги исклучува/менува.
Мамето, кога им се јаував за да ги активкрам SK HD каналите како корисник на магента 1, ми викаа мора нов договор на магента 1 да потпишам, а претходниот беше пред неполна една год потпишан...
Друг начин немало, ниту да доплатам за тој пакет. Демек технички неизводливо со овој договор.
Па им турив пепел и си останав на стариот.
А еве сега укинаа еуроспорт и одма СК ХД ми се избацува...
Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk
Канали смеат да мењаат, интернет и тел. број не.
А тоа дека наплаќаат за грепки не е баш така пошто имам 4 фриц бокса 3 хуавеија стари, еден ресивер и безброј адаптери што ги мрзело да ги вадат. Нит се заинтересирале да ги земат, нит планирам да ги носам.
А смеат да го намалат бројот на каналите или не? Пример јас сум склучил договор за пакет со 100 канали и после 1 година направат да има само 50 канали. Тоа во ред е ?
Или па затоа цело време укинуваат и носат нови на нивно место, за да го избалансираат бројот.
Пробај да раскинеш договор па да видиш како им расте интересот за се. Од сплитер до RJ11 во RJ45 конвертер.Нит се заинтересирале да ги земат,
Раскинат е на 3 локации. Ништо не дошле да си земат.Пробај да раскинеш договор па да видиш како им расте интересот за се. Од сплитер до RJ11 во RJ45 конвертер.
Моја препорака е да ги чуваш како очите.
Моја познаничка плати 6000 денари за D-Link модем кој, нормално, еволуирал во Speedport.
Остатокот од приказната заврши си го сам.
Раскинат е на 3 локации. Ништо не дошле да си земат.
После 3 години ќе им текне за сѐРаскинат е на 3 локации. Ништо не дошле да си земат.
Ме си го бараат, ти треба да го вратиш. Така мене ми кажаа. И кога го вратив рутерот ми дадоа документ дека сум го врати ми напомена да го чувам. Ако ми се јават од Скопје да си го бараат рутерот да им го пратам. Слаба комуникација имаат помеѓу Скопје и Куманово.Раскинат е на 3 локации. Ништо не дошле да си земат.
HEADPHONES STAND FragON A1 Black FGLHH22BKWTOWER1K
830,00 ден
CABLES POWER EXTENSION ORVALDI 3m, 5xSHUKO surge protection, ORV5
830,00 ден
MB AM5 X870 STEEL LEGEND ASROCK 4xDDR5 8000(OC),1xPCIe5.0x16,1xPCIe4.0x16,1xM.2 Gen5,2xM.2 Gen4,4xSATAIII,HDMI,DP
16.760,00 ден
STREAM DECK MINI ELGATO DISCORD EDITION , x6 LCD keys, ELGATO-10GAI9931
3.930,00 ден
MONITOR 24.5" GIGABYTE GS25F2A SS-IPS, 1ms, 240Hz, 1920 x 1080, 2x HDMI, DP
7.490,00 ден
RADIO EXTRALINK SOLAR w/hand crank/dynamo, powerbank & SOS flashlight
4.000,00 ден