deni.mitev
user
- 7 октомври 2014
- 1.024
- 1.027
За кој мобиленИскуство да сподели некој со Мобиком Битола? Дали некој имал проблем со уред под гаранција?
За кој мобиленИскуство да сподели некој со Мобиком Битола? Дали некој имал проблем со уред под гаранција?
Здраво дечки, читав од 61 до оваа страница и не дојдов до никаков заклучок..
Знам што прочитав, ама многу поделени мислења што усложнуваат при носењето на одлука.
Заинтересиран сум за S23 Ultra, доста привлечна цена имаат и ледиком и мобеликс ама ете многу mixed feelings има меѓу членовите.
Btw, користам Galaxy F62 купен од ледиком и се е океј со перформанс итн.
Едино батеријата не ми делува како за 7к mAh ама другото се е океј.
Исто така проверив на таа страната за имеи и океј изгледа country india manufactured Бразил.
1 more thing, дали имате искуство совет за смартвоч од мобилари? Заинтересиран сум и за galaxy watch 5 (pro).
Порано брат ми имаше купено galaxy watch и до ден денес се користи и е океј.
за било кој. како се сапортив кога ќе се расипе телефон. дали го сервисираат они или го праќаат до грција? дали избегаваат одговорност?За кој мобилен
Ajfon ili samsung?за било кој. како се сапортив кога ќе се расипе телефон. дали го сервисираат они или го праќаат до грција? дали избегаваат одговорност?
Официјална е, имаа проблеми со тие од надвор, и сега зимаат само со локална( провери си пред да земеш).самсунг во случајов.
дали гаранцијата би била официјална или нивна локална?
Убаво ти рекол да си отидеш во Ледиком, ти пак Мобеликс...
Во случајов те омаловажиле и на крај пак ти ги земале парите.
За што? За некаква си лојалност...
За воља на вистината и ден денес се поевтини Ледиком
Погледнете го атачментот 124902 VS Погледнете го атачментот 124903
Да. carVertical – VIN Decoder & Car History ReportКако ги анализирате папапапа Има некоја ваква анализа за плацеви за коли од увоз?
Го имам тоа, тоа е само за конкретна кола, нема за плацевите (мобиларите се како плацеви за стари телефони, така?)
Епа имаш продавници што имаат нешто попознати коли како што се Autowelt, Weltauto, Toyota, Premium Used, Golden Car и други може има, ама сепак тоа е тоа. Башка кај колите е полесно зошто имаш и годиште и километража - па ако избереш кола која е помалку од 3 години стара и е под 100.000км голема е веројатноста да е во ред. Под услов да се работи за добра варијанта на мотор (да не е 1.6cdti Опел на пример и слично)Го имам тоа, тоа е само за конкретна кола, нема за плацевите (мобиларите се како плацеви за стари телефони, така?)
Ех, CarVertical ми заврши работа ама немаше кога барав информации за плацевите, емтоеЕпа имаш продавници што имаат нешто попознати коли како што се Autowelt, Weltauto, Toyota, Premium Used, Golden Car и други може има, ама сепак тоа е тоа. Башка кај колите е полесно зошто имаш и годиште и километража - па ако избереш кола која е помалку од 3 години стара и е под 100.000км голема е веројатноста да е во ред. Под услов да се работи за добра варијанта на мотор (да не е 1.6cdti Опел на пример и слично)
Дали сеуште постои/работи Мобеликс?
“Добри/Лоши“ плацеви низ МККако ги анализирате папапапа Има некоја ваква анализа за плацеви за коли од увоз?
Какво искуство сте имале со Мобеликс?
Планирам да нарачам експонат онлајн, не сум сигурен што ќе добијам.
Кои се ризиците?
Дали гаранциите им се валидни?
Општо, ме интересира какви искуства имаат нивните купувачи.
Ако мислиш дека "експонатот" им стоел само така изложен онда не си отишол во живо да ги видиш телефоните. Во Мобеликс пробаа муда за бубрези да ми продадат пред неколку месеци и јас лично никогаш не би купил од таму експонат/користен телефон. Ако си толку решен за експонат да земеш, убаво разгледај го телефонот пред да купиш. Повеќето се со dime-sized гребаници на екраните пошто наводно се гребеле телефоните кога ги чувале еден врз друг (lmao), барем мене таа причина ми ја дадоа.
Мој совет би ти бил да убациш уште 100 евра и да си имаш мирна глава со тазе уред, или ако сакаш на старо од некој човек да си купиш.
Друштво се одлучив да земам С23+ од Ледиком, на што да пазам кога ќе го купувам телефонот? освен тоа што ќе инсистирам на затворен телефон ако ми понудат со отворена кутија...
Јас до сега сум земал се од продавници, последен телефон беше од Мобеликс исто затворен, ама по коментариве ќе му дадам шанса на Ледиком.
Ако најдеш неотворен телефон у Ледиком истиот ден уплати и Лото, Бинго, спортска и влези у 2-3 казина, барем да си го решиш животот во тој наплив на среќа.
PSU 750W CORSAIR RM750E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020292-EU
8.210,00 ден
VGA INNO3D GT1030 2GB DDR5, LP PASSIVE, DVI-D, HDMI, N1030-1SDV-E5BL
5.520,00 ден
MOUSE WIRELESS GEMBIRD ONLY BLUETOOTH, 6 BUTTONS, Black, MUSWB-6B-01
450,00 ден
CPU AMD RYZEN 5 3400G, Quad Core, 4,2GHz 6MB s.AM4,Vega 11 Graphics , YD3400C5M4MFH TRAY
5.550,00 ден
CPU AMD RYZEN 7 9850X3D, Octa Core, 5.6GHz 96MB s.AM5 TRAY 100-000001973
29.990,00 ден
GAMING CHAIR NEXT LEVEL RACING GTLite Junior Racing Cockpit, 80kg, BLACK, NLR-S041
12.100,00 ден