Ова пред 30 години да се случеше же беа запалени сите компании кои го правеле тоа. Денес само се кликнува accept, yes to all....Не е нешто посебно сменето, само што сега мора тоа да го напишат и објават)
Sent from my MIX 2 using Tapatalk
Mi A1Совет: ми а1 или нокиа 6.1?
Не, помалку се коментира тамуДали го постави прашањево во темата Nokia мобилни телефони?
Sent from my MI 4W using Tapatalk
Дали бутлоадерот е отклучен? Ако да fastboot flash.Помош другари, го заборавив fingerprint пасвордот неможам да го отклучам
телефонот, пробав да му направам recovery со снимениот bacakap, успеа се
како што треба пробав повторно стартова системот но не успеав да
го "погодам" да се сетам на пасвордот, останува сега она одбројување од
1 час 2 за повторно да пробам.
Да напоменам телефонт нејќе повеке да влезe во recovery, едноставо оди само кон reboot.
Молам за помош.
Прашањето го поставив и на официалниот форум Redmi 3s проблем со пасворд
поради итноста го поставувам и овде, благодарам.
Треба да ми кажиш тоа што те прашувам каков беше ромот? Глобал, еу, чајна? Дали имаше ми рековери или тврп? Ако си имал тврп, пробај пак да ја инсталираш од таму да ги бараш тие фајлови за патерни, пинови и сл... И да пробаш со вајп кеш и далвик да рестартираш во систем...Да, отклучен е, како да изберам fastboot flash, со Mi flash tool?
Пробај инсталирај тврп, > https://www.google.com/search?hl=en....0....1.........0i71j35i39j30i10.i7VV2ZywsSQ=Да отклучен е bootloaderot и инсталиран е Eu stable room "xiaomi.eu_multi_HM3_V7.5.1.0.LAICNDE" преку TWRP.
А зошто не читате малку од претходните постови пред да поставите прашање????Која е разликата помеѓу Xiaomi Mi A1 и Xioami Mi 5x,исти перформанси имаат све,и процесор и рам и чипсет,големина,камера.Не видов разлика.
Читам на темава цело време,ама веројатно сум го промашил ова.А зошто не читате малку од претходните постови пред да поставите прашање????
Ми А1 е сток Андроид (без миуи скин) и има бенд 20, а Ми 5х е со миуи и нема бенд 20. Тоа е разликата меѓу нив.
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8776&idPhone2=8776#*,mi-5xЧитам на темава цело време,ама веројатно сум го промашил ова.
и кој е подобар тука,со бенд 20 или?
SOUND AUDIO MIXER ELGATO WAVE XLR MK.2, 10MAN9901
10.480,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, Black, KBS-WMS-01
900,00 ден
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower Pop Air RGB Black, 3x120mm Aspect 12 RGB, w/WINDOW, Front Mesh, FD-C-POR1A-06
5.800,00 ден
UPS 1200VA / 600W POWERWALKER VI 1200 SH, 2xSHUKO, 2x IEC C13, USB, RJ11, 10120050
9.120,00 ден
WEB CAMERA LOGITECH BRIO 705 BUSINESS GRAPHITE 4K/60fps, USB-C, Graphite, 960-001530
14.760,00 ден
USB Flash Drive 3.2 64GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-064G-G46
760,00 ден