Очекувам китајциве пак да играат со камерите како во досегашната праксаТоп ќе бидат.
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
екстра, едино што ми фали кај шаоми телефониве е добра заштита на дисплеот од гребење, а како што гледам и кај 5кава нема некоја најава дека има заштитаТоп ќе бидат.
екстра, едино што ми фали кај шаоми телефониве е добра заштита на дисплеот од гребење, а како што гледам и кај 5кава нема некоја најава дека има заштита
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
не се жалм него кажувам дека едино нешто што ми недотига на моменталниот редми ноте 4х. со заштитно стакло се губи убавината, користам фолија но и со нејзе не е тоа тоаXiaomi уредите се 200-250е, ако најдеме некој просек, Huawei на уреди од 600е го прави тоа, така да не се жали.
не се жалм него кажувам дека едино нешто што ми недотига на моменталниот редми ноте 4х. со заштитно стакло се губи убавината, користам фолија но и со нејзе не е тоа тоа
Не му замерувај на речникот, сепак со psyside разговараш.не се жалм него кажувам дека едино нешто што ми недотига на моменталниот редми ноте 4х. со заштитно стакло се губи убавината, користам фолија но и со нејзе не е тоа тоа
Не му замерувај на речникот, сепак со psyside разговараш.
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Mi A1 има Gorilla Glass, заборавив која генерација.екстра, едино што ми фали кај шаоми телефониве е добра заштита на дисплеот од гребење, а како што гледам и кај 5кава нема некоја најава дека има заштита
Камерата и кај двата ке биде најслабата карика. Никако не одат под фамозниот f2.0, макар и 50MP камера имале. Тоа значи во ноќ пак ке има никаква слика.636 имал 4xA73, супер телефон ќе биде Прото.
јас ќе пробам подоцна вечерваАј нека проба некој со А1 да инсталира GCam без рут, со следново програмче, следејќи ги чекориве тука:
View: https://youtu.be/S62vzQ3NuqU
На keynote спомнаа дека про-то има (Corning Gorilla Glass) , но не кажаа која генерација.екстра, едино што ми фали кај шаоми телефониве е добра заштита на дисплеот од гребење, а како што гледам и кај 5кава нема некоја најава дека има заштита
Ќе ги носиш ?Топ ќе бидат.
Ај нека проба некој со А1 да инсталира GCam без рут, со следново програмче, следејќи ги чекориве тука:
View: https://youtu.be/S62vzQ3NuqU
Само што ми потврдија успешна инсталација преку туторијалов, топ работи.
Колку што гледам според видеово програмчево отклучува бутлоадер, бутира привремено во ТВРП, овозможува camera2api, заклучува бутлоадер, рестартира. Тоа отклучување/заклучување на бутлоадер не се прави само со фастбут команда на другите xiaomi телефони така да не би требало да работи на други.Само на A1?
Само на А1, неговиот бутлоадер се отклучува со fastboot oem unlock, а после тврп инсталација, пак со фастбут команда го заклучуваш. Ок е процесот, затоа ви пишав.Колку што гледам според видеово програмчево отклучува бутлоадер, бутира привремено во ТВРП, овозможува camera2api, заклучува бутлоадер, рестартира. Тоа отклучување/заклучување на бутлоадер не се прави само со фастбут команда на другите xiaomi телефони така да не би требало да работи на други.
Само што ми потврдија успешна инсталација преку туторијалов, топ работи.