4K HDRРазговорите преку native call recording на миуи се со ХД, никогаш немам така јасно слушнато од некој call recorder apk
4K HDRРазговорите преку native call recording на миуи се со ХД, никогаш немам така јасно слушнато од некој call recorder apk
Да, со име под кое ти се води контактот во именикот, број на телефонот, датум и време кога е направен повикот, негово времетраење, големина на снимениот фајл..Како ти ги дава разговорите? Со имиња?
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Во моментов имам Mi9 се си е топ освен малата батерија дали би било добро да го менувам за Mi Note 10 (не Redmi) ? Има скоро иста камера поголема батерија ама послаб процесор и екран Note 10ката ?
Инсталиран xiaomi.eu на RN 9s и никогаш враќање на сток. Иако базиран на глобалниот, не очекував толкаво подобрување и оптимизација.
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
Може само на AOSP префрлање во некое идно време, а Глобал неПoчекај некоја недела.
Можеш, оди во Home screen settings и исклучи show suggestions во делот кај recent apps.Погледнете го атачментот 109659Дали може да ги тргнам да не се гледаат? Се работи за Redmi Note 10 Pro
Може само на AOSP префрлање во некое идно време, а Глобал не
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
Само да се намалат тие од претходно што ме нервираа, главно поврзани со MIUI. А чист Андроид ми е желбата ама ваљда ќе наидам конечно на некој реално стабилен со 12ка верзија.Кај и да се префрлиш ќе имаш проблеми, мада кај мене сега на ЕУ бета е ок, бара уредот рестарт иначе може да почне да праи глупости. 1 рестарт во недела или 2 и ок е.
Не е важно што е, не го ставај.бета е или не?
Тоа секако не, само прашав...Не е важно што е, не го ставај.
Пази случајно да не кликнеш на апдејт. Може да те гризне.Тоа секако не, само прашав...
Најчесто тие што се бета се во pilot release и се со Јануарски security patch. Ова е официјален и не е бета. Можеш и по самиот фајл кога се симнува да видиш дека не е пилот.Ми се појави update за миуи13 на mi11 lite 5g (слика) ама ме буни што по нетов пише дека е БЕТА...
ова погоре го најдов на нет (15 фев)...бета е или не?
- Version: MIUI 13.0.2.0 SKIMIXM
- Codename: Renoir
- Region: Global
- Type: Stable Beta
- Android version: 12
- Android security patch level: February
во сетигнс на апликацијата,адвансд сетингс, show ads,Друштво како да ги извадам рекламите на Поко х3.
Поготово нервира кога се пуштаат во музичката апликација мора 5 секунди да чекам за да сменам песна
Има чаре?