Франкфурт им е собирно место и обично кога ќе се појави таму би требало да е тука за ~7 дена.кој транзит
Франкфурт им е собирно место и обично кога ќе се појави таму би требало да е тука за ~7 дена.кој транзит
А ви се случило од Франкфурт да пратат за Прага?Франкфурт им е собирно место и обично кога ќе се појави таму би требало да е тука за ~7 дена.
Ни мене до сега, ама еве го само што се појави после 5 дена "Vo Posta"Мене не.
Исто и јас користам ова.Користете track24.net за тракинг, многу подобро е, кажува до каде е, и во која пошта е регистрирано. На овие другиве, пишува само arrived at destination country а всушност во латвија стасало. Плус кога ке стаса кај нас се менува бојата да знаеш дека е влезено во МК пошта.
Исто така добро се справува со нестандардни тракинг броеви. Скоро добив број во овој формат LP00437998367642, што иако функционира на тракинг страни, кај нас нема да го процесира. На странава ми даде и alternative tracking number во стандарден формат што го позна тракерот на мк пошта.
не би требало ништо да ти застане, треба да ти испорачаат директ на вратаЗдраво луѓе, ми треба информација за ДХЛ Експрес за пратки под 22 евра. Барав наназад во темава, ама ко што гледам повеќето постови се за пратки со поголема сума.
Има ли некој искуство со пратки под 22 евра (сосе достава) преку ДХЛ? Нарачав пратка од јапонскиот Амазон што кошта околу $23, односно околу 20 евра. Пратката тежи помалку од 500 гр и е музички албум (ЦД плус каталог, А4 формат отприлика).
Е сега, знам дека не би требало да има никакви давачки зашто е под 22 евра, ама пошто немам искуство со ДХЛ, ме интересира дали би имало додатни давачки? Да напоменам дека Амазон е селерот и ДХЛ беше единствена опција за достава.
Фала ти за одговоротне би требало ништо да ти застане, треба да ти испорачаат директ на врата
Тегавици, побрзо стигна од Франција него ли преку царинаТоа што не стигнале да го сработат денес го префрлиле (им останало) за утре.
Таман е, дури и Rick го изгуби неговиот уред.Уредот за телепортација цркнал на вруќинава.
кога ти е испорачана (пред колку време?) .. кај мене знае поштарот коа ќе ја раздужи да ја испорача да ја маркне ко испорачана, а да не стигне истиот ден (да остане кај него у торба) па да ја донесе другиот ден. Ама се вон тоа веќе е сумњива пратка или грешно испорачана. Ми се има десено да ми донесат од комшија од друга зграда со исто име еднаш да .. а по темава има и некој случај коа им дале лажни тракинг бројчиња .. отиди до пошта провери си.Пратка која не сум ја добил а на пошта мк тракерот стои дека е испорачана.
Ви се десило вакво нешто?
Од вчера е статусот,ова е прв случај од 50+ нарачки последниве 3 години. не знам дали да реагирам одма у пошта или да чекам неколку дена.кога ти е испорачана (пред колку време?) .. кај мене знае поштарот коа ќе ја раздужи да ја испорача да ја маркне ко испорачана, а да не стигне истиот ден (да остане кај него у торба) па да ја донесе другиот ден. Ама се вон тоа веќе е сумњива пратка или грешно испорачана. Ми се има десено да ми донесат од комшија од друга зграда со исто име еднаш да .. а по темава има и некој случај коа им дале лажни тракинг бројчиња .. отиди до пошта провери си.
имаат на страната или тука срчни на темава неколку пати е споделен. Ако е од вчера, може ќе ти го донесе денес/утре .. ако не ти донесе реагирај одма. Ти викам мојов поштар знае ако не стигне да чекира дека е испорачана, ама нареден ден одма ја имам дома. (Карпош пошта)Од вчера е статусот,ова е прв случај од 50+ нарачки последниве 3 години. не знам дали да реагирам одма у пошта или да чекам неколку дена.
Имаат ли пошта мк посебен сектор за вакви поплаки?
MOUSE WIRELESS USB LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 DEX (HERO 2 Sensor, Lightforce Switches), Black, 910-007357
9.950,00 ден
RADIO EXTRALINK SOLAR w/hand crank/dynamo, powerbank & SOS flashlight
4.000,00 ден
CPU INTEL ULTRA 5 225 max turbo 4,9GHz, 10 CORE, 22MB s.1851, BOX w/o cooler BX80768225
11.900,00 ден
MOUSE WIRELESS USB HAMA MW-500 RECHARGE, BLUE, 173034
800,00 ден
CAR POWER VOLTAGE CONVERTER EXTRALINK OPIM-600W 12V>230V, 600W, w/USB
2.410,00 ден
GAME SONY PLAYSTATION 5 Slim Digital Edition 1TB + Fortnite Flowering Chaos
36.990,00 ден