Колку го зема брат ако не е тајна јас мојов 57к од сетек на акција, за storage ако зафали ќе земам екстеренЕве ме и мене, Sky Blue 13-inch MacBook Air M4 16/512 купен пред недела дена.
Колку го зема брат ако не е тајна јас мојов 57к од сетек на акција, за storage ако зафали ќе земам екстеренЕве ме и мене, Sky Blue 13-inch MacBook Air M4 16/512 купен пред недела дена.
Да не те излажам, преку сестра ми го земав со студентски попуст од iStyle, околу 60k.Колку го зема брат ако не е тајна јас мојов 57к од сетек на акција, за storage ако зафали ќе земам екстерен![]()
Конечно некој да признај дека за кеиф се купваат а не за работаКористам ios долго време но ова ми е прв Macbook. Од скоро пред некој ден си зедов Neo и сеуште се навикнувам на него.Засега сум многу задоволен. Ќе се користи исклучиво за кејф по дома, не за работа
Погледнете го атачментот 161394
Погледнете го атачментот 161395
За работа обично виртуелка windows инсталираатКонечно некој да признај дека за кеиф се купваат а не за работа
Со здравје да се користи
Како шо ќе нареди шефот такаЗа работа обично виртуелка windows инсталираат![]()
Темава е за купување МекБук?![]()
Particle: MacBook Neo Hits 1.1 Million Shipments as Apple Doubles 2026 Production Target
Rapid early sales are pushing Apple deeper into the $400–$699 notebook tier while rising DRAM and memory-package costs are straining the product’s low‑price economics.particle.news
Бесплатна достава
Extralink Soft Sport Bicycle Saddle
850,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V6 ULTRA 8K Full Size QMK/VIA, HS, RGB, Silk POM BROWN Switch, Black, 2.4Ghz/BT/Wired, w/knob, V6U-D3
8.100,00 ден
Бесплатна достава
GAMING CHAIR CORSAIR TC100 RELAXED FABRIC, 120KG MAX, Black, CF-9010051-WW
17.220,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C3 PRO 8K TKL QMK/VIA RGB HS Keychron Super Red switch, Black , C3PX-H1
4.030,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V6 ULTRA 8K Full Size QMK/VIA, HS, RGB, Silk POM BANANA Switch, Black, 2.4Ghz/BT/Wired, w/knob, V6U-D4
8.100,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CPU ARCTIC Freezer 36-S (SINGLE FAN) BLACK Intel LGA1700, LGA1851/AMD AM5, AM4, ACFRE00196A
1.800,00 ден