Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!
  • Здраво Гостин, сакаш да отвориш нов оглас, но не можеш да го сториш тоа?
    Ако имаш бесплатно членство за да објавиш 1 оглас/месечно треба да го исполнуваш критериумот: 6 месечно членство + 50 лајкови + 50 постови. Ако сакаш веднаш да објавиш оглас во ИТ Огласник без овој критериум, можеш да купиш премиум членство или само пакет за огласи.

Кратки USB micro B - usb A кабли

Статус
Затворена за нови мислења.

Noumenon

hello world
14 ноември 2009
219
162
Noumenon додаде нов оглас:

Кратки USB micro B - usb A кабли - Проценка

Не можам никаде да најдам кратки USB micro B - usb A кабли (10 - 15 цм) во продажба. Често се паѓаат во одредени конзумерски производи меѓутоа ми треба поголема количина. Ако некој по некаква случајност има вакви каблиња, или евентуално знае кај да најдам нека пише.

Видете го целиот оглас...

Alex3

hello world
20 декември 2018
214
261
вакви ли? вакви има по бензински и маркети каде што стојат разни кабли и полначи за телефони, обично ги гледам закачени блиску до касата

Атачменти

• 111.jpg
    111.jpg
    169,6 KB · Прегледи: 15

Noumenon

hello world
14 ноември 2009
219
162
Такви.. само не сум видел никаде олку кратки, обично се од 0.5 метри па нагоре. Мене ми треба кратки 10 - 15cm. Не ми текнало на бензиски, ќе проверам, иако се сомневам дека се толку кратки.

Alex3

hello world
20 декември 2018
214
261
имам еднаш во кит-го купено по грешка краток без да проверам должина на кутијата, мислам дека е 15цм, секако не е повеќе од 20цм

Статус
Затворена за нови мислења.

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно