ИзвиниIlija,
This site can't be reached..
Во однос на Вашето прашање поврзано со имплементација на Google Pay, Ве информирмаме дека процесот е во завршна фаза на тестирање и иситот е за очекување да биде поставен во функција најдоцна за 2-3 месеци.Пробав да додадам Visa дебитна од Халкбанк го дава ова (атачмент), а кога ќе се прифати пишува неуспешно и дека уште не е поддржана картичката. За брзо ќе биде
Треба време на останатите банки да имплементираат Google Pay чудно е што не се меѓу првите 3 да го имплементираат Google PayВо однос на Вашето прашање поврзано со имплементација на Google Pay, Ве информирмаме дека процесот е во завршна фаза на тестирање и иситот е за очекување да биде поставен во функција најдоцна за 2-3 месеци.
Мене ова ми кажаа на 7 април.
aperitivo.mk
Ќе се зезнев за малку ќе порачав виски пошто кликнав Buy a сочувана ми е картицата на Google Play Store.Може некој поискусен да ми каже како вебов интегрирал Google Pay?
Преку кој сервис одат? Stripe нели не дозволува МК Корисници?
Johnnie Walker Green Label (700ml) - Aperitivo.mk
Бленд малт виски, создадено исклучиво од сингл малтови кои се зреени најмалку 15 години. Секој еден сингл малт допринесува со своја посебна карактеристика. Интензивна арома на свежо исечена трева и свежо овошје дополнета со ноти на чад, бибер и ванила.aperitivo.mk
Погледнете го атачментот 151672
Ќе се зезнев за малку ќе порачав виски пошто кликнав Buy a сочувана ми е картицата на Google Play Store.
Имам две ми стојат, не сум некој пијач, си викам што ќе правам со третоАјде ќе се почастиш на крај на месец![]()
![]()
Исто така имаат поддршка за apple pay. Интересно како го имплементирале од нивна страна.Може некој поискусен да ми каже како вебов интегрирал Google Pay?
Бленд малт виски, создадено исклучиво од сингл малтови кои се зреени најмалку 15 години. Секој еден сингл малт допринесува со своја посебна карактеристика. Интензивна арома на свежо исечена трева и свежо овошје дополнета со ноти на чад, бибер и ванила.aperitivo.mk
За малку ја ќе завршев со вискитоИмам две ми стојат, не сум некој пијач, си викам што ќе правам со трето![]()
Може да се плаќа со Гугл пеј со наши картички од пред 6-7 месеци, ако не и порано. Пред година дена имам пробувано не сакашеМоже некој поискусен да ми каже како вебов интегрирал Google Pay?
Може некој поискусен да ми каже како вебов интегрирал Google Pay?
Може да се плаќа со Гугл пеј со наши картички од пред 6-7 месеци, ако не и порано. Пред година дена имам пробувано не сакаше
Можно е (Google Pay - CorvusPay)CorvusPay?
Касис не се уназадени - примордијални се!Прашањето ми беше како е имплементирано „копчето“ за наплата.
Можно е (Google Pay - CorvusPay)
Значи Касис убедливо се нај уназадени.
А од каде е скриншатов? Имаат нов апдејт или? Гледам дека пишува "Дигитален паричник (Apple Pay / Google Pay)". Што значи дека и за Apple Pay се спремаат ама засега немаат апдејт а и за Android последен апдејт е на 11 Февруари. Дали да почнеме веќе да славиме ние напатените што сме на оваа банкаИзгледа (најпосле) Шпаркасе се на ред
Погледнете го атачментот 160695
Ова е од Google Wallet и е фајл што мора да го имаат при додавање на картичка.
Обично е некој месец-два процедура доколку сѐ е ок.
Ова го поставиле на 1ви април.

Ајде ако некого не го мрзи да проба онака мануелно да додаде...
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL CORSAIR K65 PLUS RGB LED 75% NLX RED (Wired+2.4GHz+Bluetooth), Black, CH-91D401L-NA
9.230,00 ден
MOUSE WIRELESS USB CORSAIR M75 Air Lightweight RGB Gaming Mouse, 2.4Ghz+Bluetooth+USB, 26,000dpi, Light Grey, CH-931D102-EU
5.490,00 ден
CASE KOLINK ATX Inspire X3 Glass ARGB w/Tempered glass, 1x120mm A-RGB fan, Black, GEKL-072A
2.750,00 ден
MOUSE WIRELESS USB LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 SE (HERO 2 Sensor, Lightforce Switches) Red, 910-007552
7.380,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset Virtuoso Max Wireless RGB w/microphone, 2.4Ghz/Bluetooth/Type-C, Black, CA-9011372-WW
18.540,00 ден
SSD M.2 2TB CRUCIAL E100 NVMe Gen4 4.500MB/s/5.000Mb/s CT2000E100SSD8
16.580,00 ден