И кај мене не сакаше на Poco X3, мораше да ја вклучам, па некогаш заглавуваше во вчитување на картичката а јас веќе на каса со кесите што побрзо.Можеш без да палиш апликација. Кај мене NLB Pay не сакаше без да ја вклучам.
И кај мене не сакаше на Poco X3, мораше да ја вклучам, па некогаш заглавуваше во вчитување на картичката а јас веќе на каса со кесите што побрзо.Можеш без да палиш апликација. Кај мене NLB Pay не сакаше без да ја вклучам.
Ова беше моето иницијално искуство. Побрзо од NLB Pay, ама некако се успори после 20-то плаќање. Се појавува она кругчето кое што се полни и некако поспоро иде од иницијалната брзина што беше кога ја инсталирав апликацијата и првите 10-20 плаќања.Морам да се поправам.
Пред малку пробав, навистина е побрзо од NLB Pay, инстантно е.
Како да продиша NFC-то, необјасниво е хахах
Тој еден црн што е со дисплеј и целиот е коцка без заоблени рабови? Мене картичка на бензинска не ми фати на таков, ја пројде 2 пати од горе и пак неуспешно...Далеку е побрзо Google Pay од NLB Klik. И од поголем range фаќа. На 10тина места го пробав сегде работеше, освен кај гирото во East Gate. Kаде што предходно сум плаќал со NLB Klik (истата картичка) и немало проблем. 3 пати пробав, unsupported card пукна. Имаат многу чуден (стар), коцкаст POS терминал. Немаше етикета од ниту една банка. Не сум сретнал до сега ваков.
Да, најверојатно. Скроз остри агли има, ич не е заоблен. Ќе го сликам следен пат кога ќе одам натака.Тој еден црн што е со дисплеј и целиот е коцка без заоблени рабови? Мене картичка на бензинска не ми фати на таков, ја пројде 2 пати од горе и пак неуспешно...
Исто и јас, истиот проблем го имам.Имам проблем со тие ПОС терминалите на Макпетрол со мастер. Ќе треба да пробам дали го има истиот проблем со виза.
Со мастеркард ли?Исто и јас, истиот проблем го имам.
Имам проблем со тие ПОС терминалите на Макпетрол со мастер. Ќе треба да пробам дали го има истиот проблем со виза.
Нема врска тоа. Работи со терминали од сите банки освен овие.Може терминалите се на друга банка, па им зеза сеуште интеграцијата, појма немам...
Дап. Мастеркард.Со мастеркард ли?
WEB CAMERA ELGATO FACECAM 4K STUDIO USB TYPE C, Black, 10WAF9901
15.260,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, White, KBS-WPS-01-W
940,00 ден
COMBO KEYBOARD MOUSE MOUSEPAD HEADPHONES WIRED GEMBIRD, Black, KBS-UO4-01
900,00 ден
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM KEYS, Black, KB-MCH-05
480,00 ден
CPU AMD RYZEN 7 9850X3D, Octa Core, 5.6GHz 96MB s.AM5 TRAY 100-000001973
29.990,00 ден
GAMING CHAIR NEXT LEVEL RACING GTLite Junior Racing Cockpit, 80kg, BLACK, NLR-S041
12.100,00 ден