Симни ја и чекај си крак, остај торентот што вика, нема да можеш да ја играш![]()
Да го потрошам нетот од вип-близо, секако немам што да изгубам
Симни ја и чекај си крак, остај торентот што вика, нема да можеш да ја играш![]()
Дали е до страната или јас не гледам на замунда Doom 2016?
ЦЦЦ... Го тргнале торентот од замунда, обично и не ставаат некракнати па да се чека крак- затоа е избришан. Штета ама а баш се израдувавДали е до страната или јас не гледам на замунда Doom 2016?
Пак денуво? У пм...
u twelve?agar.io и ништо друго
Веќе 3 месеци :blush:
Вчера ја завршив Uncharted 4, феноменална игра... Малку фалеше да ја надмине U2 по квалитет. Не ми се свиде истиот рециклиран гејмплеј, се понадевав на нешто ново и донекаде стилот на Drukmann во раскажувањето. Amy Hennig беше за класа подобра, овај ми е некако премногу драма и карактери без suspension.
Графички една од најдобрите што ги имам видено и дефинитивно најубава ПС4 ексклузива. Нивото на детали на одредени локации надминува здрав човечки разум... ПРекумерно расфрлање... Поминуваш покрај одредена локација на 10тина секунди а знаеш дека на неа е работено со месеци. Стварно се надминале Naughty Dog
Uncharted 4 ја има за PC?
u twelve?
Од каде ја зема и која цена ?Rise of the Tomb Raider... Луѓе, графикава на играва е СТРАШНА!!!
На High изгледа, 98% идентично на Real Life, поточно Филмски "real" life.
Поготово стартната сцена со планината...
Еден пријател ми ја шерна преку Стим, не платив ништо.Од каде ја зема и која цена ?
HEADPHONES HAMA NHS-P100, w/microphone, 2x3,5mm, Black
640,00 ден
COOLERS CASE FAN 140mm ARCTIC P14 PRO REVERSE PWM ARGB, 400-2650 RPM, BLACK, ACFAN00323A
1.350,00 ден
BACKPACK HAMA GENUA BACKPACK BLACK capacity 14L (15,6" LAPTOP), 216597
800,00 ден
CABLES POWER EXTENSION ORVALDI 3m, 5xSHUKO surge protection, ORV5
830,00 ден
USB Flash Drive 3.2 64GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-064G-G46
760,00 ден
VGA ASROCK RX 9060 XT STEEL LEGEND OC 16GB GDDR6 2xDP, HDMI, 90-GA5JZZ-00UANF
34.390,00 ден