Има еден нов мод да изгледа исто како Потрес 5. Само не играј на hard, пошо тогаш модов има направено да прави потреси на сликата за потешко да нишаниш, апла е хардкор. Ти препорачувам да го симнеш.Какви модификации постојат за „Потрес 4“? Се сеќавам дека гледав некои ама не ми се допаднаа многу. Имаш некоја препорака?
Не се припотресувај многу зашто видоизмените на Криза Еден ќе те доведат до Точка на вриење по булеварот кон пеколот, а ќе те демнат М.А.Њ.А.Ц.И. со вградени дефеци...Има еден нов мод да изгледа исто како Потрес 5. Само не играј на hard, пошо тогаш модов има направено да прави потреси на сликата за потешко да нишаниш, апла е хардкор. Ти препорачувам да го симнеш.
Не се припотресувај многу зашто видоизмените на Криза Еден ќе те доведат до Точка на вриење по булеварот кон пеколот, а ќе те демнат М.А.Њ.А.Ц.И. со вградени дефеци...
Дали има дополнителни опции за customization во споредба со бета верзијата? И исто така, бидејќи спомна дека преминале на реалистичен рендеринг метод, тоа во споредба со бета верзијата или во споредба со претходната игра?Сум го напрајл како Кратос. Графиката е нереално добра бидејќи преминаа на реалистичен рендеринг метод со PBR материјали.
Погледнете го атачментот 126757
Личи поизгланцана од бетата графички и во гејмплеј. Засега ми е 10 од 10, најдобра Диабло досега. Сум ги играл сите 4 претходни Диабло игри до бескрај инаку: D1, D2, D3, D:I.Дали има дополнителни опции за customization во споредба со бета верзијата? И исто така, бидејќи спомна дека преминале на реалистичен рендеринг метод, тоа во споредба со бета верзијата или во споредба со претходната игра?
Јас ја играв бетата и преедобра ми беше, во план ми е да ја земам.
Мислам дека ќе биде Црвено умрено спасение или откуп...Да не мислеше големата кражба на коли по булвеарот кон пеколот? Или се изгуби во редот на светците додека беше последниот од нас што бараше црвено умрено спасување додеа чекаше да излезе полу-живот 3 од вентилот за пареа?
Скара не смееш таму да правиш. ако бувне тоа сеното таму Путин не го гасне послеDCS World 2.8
Погледнете го атачментот 127446
"If you can walk away from a landing, it’s a good landing. If you use the airplane the next day, it’s an outstanding landing"
Модулите се толку комплексни што побрзо ќе научиш Linux отколку ова