kirev
senior
- 31 мај 2010
- 9.034
- 7.705
Iphone 15 pro 256 Gb Blue Titanium![]()
Тапа Apple Releases iOS 17.0.3 With Fix for iPhone 15 Pro OverheatingРешена ти е грејната сезона!
Iphone 15 pro 256 Gb Blue Titanium![]()
Тапа Apple Releases iOS 17.0.3 With Fix for iPhone 15 Pro OverheatingРешена ти е грејната сезона!
yessssss
Батерија како е? Сигнал на мрежа?
За мене задоволнителна е батеријата, вадам по 4-5 часа сот,зависно нели од користењето.Батерија како е? Сигнал на мрежа?
Max 4-5 SOT без интензивно користење. Деновиве го тестирав до максимум и успеав да му извадам и 7h SOT. Ова бидејќи возев со навигација ама brightness беше цело време на Max.( слика во прилог).Батерија како е? Сигнал на мрежа?
Другар на с24 ултра неможе да извади повеќе од 6 саати сот,незнам искрено која е причината,ама не е задоволен ич од батеријата,јас со с24 сум презадоволен,али пак ке напоменам зависно од користењето на моб.Max 4-5 SOT без интензивно користење. Деновиве го тестирав до максимум и успеав да му извадам и 7h SOT. Ова бидејќи возев со навигација ама brightness беше цело време на Max.( слика во прилог).
Инаќе најдобар мал телефон моментално според мене. Само батеријата да му беше маааалллцццее подобра.
Погледнете го атачментот 138126
Јас сум баш heavy user и мене искрено ретко кој телефон досеа ми бил таман со батеријата( добро освен можда iphone 14 plus), така да јас не сум репер.Другар на с24 ултра неможе да извади повеќе од 6 саати сот,незнам искрено која е причината,ама не е задоволен ич од батеријата,јас со с24 сум презадоволен,али пак ке напоменам зависно од користењето на моб.
6 сати сот во размак од 24 сати е сосема нормално за телефон со добра батерија, незнам кој телефон држи значително повеќе од тоа, досега не сум поседувал таков. Ама како што спомна, многу зависи од тоа како го користиш, дали си цело време на дата, дали си со 2 картици итн. Јас со 6 сати сум задоволен од било кој телефон.Другар на с24 ултра неможе да извади повеќе од 6 саати сот,незнам искрено која е причината,ама не е задоволен ич од батеријата,јас со с24 сум презадоволен,али пак ке напоменам зависно од користењето на моб.
Кога не се користи како е со трошење на 5г/4г? Тоа е најголемата маана на ексинос процесориве.За мене задоволнителна е батеријата, вадам по 4-5 часа сот,зависно нели од користењето.
Извини не те разбрав,кога не се користи како е со трошење?Кога не се користи како е со трошење на 5г/4г? Тоа е најголемата маана на ексинос процесориве.
CASE KOLINK Mini-ITX, Micro-ATX, Satellite Cube, 1x120mm fan, Black, GEKL-006
2.790,00 ден
HEADPHONES HAMA NHS-P100, w/microphone, 2x3,5mm, Black
640,00 ден
PHONE MOBILE PROTECTION CASE Roskilde ICON MagSafe for iPhone 17 Pro Max,ROK9ICBL6659
450,00 ден
CABLES POWER EXTENSION ORVALDI 3m, 5xSHUKO surge protection, ORV5
830,00 ден
USB Flash Drive 3.2 128GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-128G-G46
1.110,00 ден
MOUSEPAD BLIZZARD World of WarCraft The War Within XL 900x420x4mm
1.690,00 ден