jako druze so zdravje sluzi go
jako druze so zdravje sluzi go
Брутално изгледа брате али можеш да ставиш водено ладење да биде уште подоброОсвежување за почеток на 2025
Погледнете го атачментот 145762
Размислував дали да ја продадам Ноктуата и да одам со водно ладење, но неколку причини ме предомислија:Брутално изгледа брате али можеш да ставиш водено ладење да биде уште подобро![]()
Најубото нешто шо го имам видено на цел форум!!!!Една принова во фамилијата.
Одлично сумирано, нема подобро од "Ol'Reliable" NHD15 поготово вака со бели акценти.Размислував дали да ја продадам Ноктуата и да одам со водно ладење, но неколку причини ме предомислија:
Пресуден фактор за да останам со воздушното ладење ми беше четвртата причина. Сакав да напрам сетап кај што ќе има посебен/уникатен шмек.
- Треба да се занимавам со огласување на ноктуата со капаците;
- Водното ладење има ограничен животен век;
- Често им се слуша пумпата;
- Голем број од компјутерите што се направени со ова куќиште се веќе со водено ладење, доста популарни и веќе видени.
Одбра какви рипчиња ќе ставиш во аквариумот?Kомплетно со графика GeForce RTX™ 5080 16G SHADOW 3X OC со сите 112 ROP's на број.
Погледнете го атачментот 147807Погледнете го атачментот 147808
бонбона .. него тоа горе неможе да се изротираат вентилаторите?Kомплетно со графика GeForce RTX™ 5080 16G SHADOW 3X OC со сите 112 ROP's на број.
Brate konfiguracijata ti e topKомплетно со графика GeForce RTX™ 5080 16G SHADOW 3X OC со сите 112 ROP's на број.
Убава забелешка ама гледав од горе логото да биде завртено кон предната страна и затоа така испадна, вентилаторите се DUO од двете страни каде и горе има стакло и логото не е ротирачко како што е доле. Pozzбонбона .. него тоа горе неможе да се изротираат вентилаторите?баш на лепенките си ги оставил ..
За секојдневна работа и гејминг. Кога сме кај прашината ова куќиште има филтери за прашина на сите отвори.Одбра какви рипчиња ќе ставиш во аквариумот?
Без заебанции, ти имаш намера со ова да работиш и да собираш прашина?
Батка, ова се става во плакар за изложба...
со здравје да се користиKомплетно со графика GeForce RTX™ 5080 16G SHADOW 3X OC со сите 112 ROP's на број.