- Ја почнал/а темата
Da ne si nesto greska?????Излезе. Мислам тука излезе.. а во МК не знам кога ќе стаса.![]()
Не знам..можеби и некое демо да е. Ја видов во Wall Mart.Da ne si nesto greska?????
Igrata oficijalno iskaca na pazar na 17 oktomvri i toa za PS3 i drugi konzoli. A za PC ne e najaveno deka vo brzo vreme ke izleze.
AMA.......sega za sega ima samo DEMO izlezeno od nekoi 5-10 minuti igranje so nekolku igraci.
FIFA nikogas nema da bide podobra od PESЈас колку што знам до сега PES 2009 нема ни демо ни игра излезено, а официјален датум за излегување 17 октомври. Ако ти се игра фудбал 09 земи симни си го демото од FIFA 09 во кое ЕА докажуваат дека можат да ја направат ФИФА подобра од ПЕС, останува сега на јапанците да одговорат на играњето со маус![]()
I bas bi sakal da vidam kako toa izgleda da igram fudbal so maus na Play Station.Јас колку што знам до сега PES 2009 нема ни демо ни игра излезено, а официјален датум за излегување 17 октомври. Ако ти се игра фудбал 09 земи симни си го демото од FIFA 09 во кое ЕА докажуваат дека можат да ја направат ФИФА подобра од ПЕС, останува сега на јапанците да одговорат на играњето со маус![]()
Trakilaki ti mn si vickast a??I bas bi sakal da vidam kako toa izgleda da igram fudbal so maus na Play Station.![]()
A ti mali ..... da ne sakas da mi ja bapnes edna???:baknezh:Trakilaki ti mn si vickast a??