Каква формула, каков волумен, какви бакрачи... Или плаќаш 103 денари или не плаќаш ништо. Не зборете напразно само да ги плашите луѓево да не купат ако не сте купиле нешто од eBay досега. Толку се глупи од пошта во Скопје или царинската управа не знам точно, што само ако го видат пакетот поголем, одма го отвораат и ти лупаат 73 денари (и 30 денари уплатата) да платиш за услуга затоа што го отвориле иако никој не побарал такво нешто затоа што сите потребни информации им се наведени на самиот пакет одпозади. На помалите пакети не земаат ништо а баш тука може да има нешто повредно а и тие се толку глупи што размислуваат у стилот „абе ова мало нешто, не го отвораме“ и така, никому ништо.
Дечко FedEx, која пошта жити се
500 грама би требало да биде пакетот ако е мобилен
Што мислите ќе земат многу?
Сеедно, ми има стигнато еднаш и FedEx пакет така поголем и ми го донесоа на врата без никакви давачки да плаќам затоа што не смеат да го отворат бидејќи FedEx брзата пошта не е заебанција. И фала на дечкото што ми оставил негативна репутација, жал ми е што е љубоморен на моето искуство со нарачки од eBay.
Здраво, а во кој град си?
Здраво, штотуко го подигнав пакетот денес со плаќање 7000 денари вкупни трошкови
се работи за HTC Sensation 4G од америка преку федекс.![]()
MICROPHONE ELGATO WAVE 3 BLACK, 10MAB9901
11.280,00 ден
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA BY-V30, 2xMIC, USB-C receiver, Black, BY-V30
3.600,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR Scimitar Elite SE RGB Gaming MOBA/MMO (16 buttons), 2.4Ghz & BT, White, CH-9314011-WW
9.250,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON R6 QMK Retro, RGB LED, Super Red switch, Multi-Device (Wired+Wireless), Retro, R6-M1
5.450,00 ден
HEADPHONES POLY Blackwire 3320 w/microphone, MS Teams, USB-C + USB-C/A Adapter 8X220AA
3.170,00 ден
SOUND AUDIO MIXER ELGATO WAVE XLR MK.2, 10MAN9901
10.480,00 ден