Мој предлог, сечете го на пола. Онака се сега модерни тие card holder/money clip combo minimalists wallets, ridge etc. Ем така поефтино ќе ви дојде.You're welcome.
Сакав да порачам 2, еден за мене еден за братот, ама штета што имаат само еден па не завршив работа...
На залиха 1, Истински мандалоријански е!Кој к**ац... ??
Од вселената ли е донесен новчаников за тие пари или?
Погледнете го атачментот 115811
Полн еКој к**ац... ??
Од вселената ли е донесен новчаников за тие пари или?
Погледнете го атачментот 115811
Така е, ги прашав и нив на чатот, ама одговорот не беше задоволителен. Зошто? Затоа што очигледно мора да се гледа од случај до случај. На пример ако се останати нормалните симболи, до некаде се трпи што начкрабале глупости наоколу. Ама ако се променети тогаш не е употреблива реално таа тастатура (од реални корисници). Највеќе за на 2јката дали е мајмунче нацртано на тастатурата и на 3 дали е тараба, и околу ентерот дали се ужасија копчињата кој заградите.Чешка тастатура не е права QWERTZ, како што е Германска/Холандска. Значи QWERTY си е, а ако користиш CZ во windows станува нивна, кај што Z е на Y, за разлика од вистинска QWERTZ кај што и во биос Z е на Y.
Разликата барем јас кај што сум видел е минимална. И сите што ми прошле низ раце имале чешки симболи како додаток на основните, не наместо нив.
Погледнете го атачментот 115817
Веќе е зборено на темава, ама за овие пари слушалка со тој квалитет не наоѓате:
![]()
Logitech G733 Lightspeed Слушалки, сини
Logitech G733 Lightspeed Слушалки, сини nа продажба! Купувајте онлајн по супер понуди и цени. Нарачка низ цела Македонија - Zirafa50.mkgjirafa50.mk
Веќе е зборено на темава, ама за овие пари слушалка со тој квалитет не наоѓате:
![]()
Logitech G733 Lightspeed Слушалки, сини
Logitech G733 Lightspeed Слушалки, сини nа продажба! Купувајте онлајн по супер понуди и цени. Нарачка низ цела Македонија - Zirafa50.mkgjirafa50.mk
Да за гејминг претежно иако добар квалитет се и за музика преку мобилен за outdoor активности.За гејминг, или општо?
Незнам дали примети но станува збор за слушалки без кабел ?Наоѓаме и тоа како (но без микрофон).
Samson SR850.
Приметив. и затоа те прашав, Ако е за гејминг, ќе ти верувам на збор, но за музика ( во ценовен ранг со попустот, нели) овие во секое време:Да за гејминг претежно иако добар квалитет се и за музика преку мобилен за outdoor активности.
Незнам дали примети но станува збор за слушалки без кабел ?
Сега ја ти линкам гејмерски ти ми линкаш аудиофилски, некад и вие не знаете кај терате. Како прво за цената лоџитекот се подобри пошто се вајрлес и имаат голем домет како второ имаат повкалитетна изработка. Да може реплицираат подобар звук аудиотехната ама па од друга страна не можеш да шеташ со нив низ стан / куќа. Мислам јасно е кога се линка слушалка со микрофон за што станува збор така ?Приметив. и затоа те прашав, Ако е за гејминг, ќе ти верувам на збор, но за музика ( во ценовен ранг со попустот, нели) овие во секое време:
![]()
ATH-M20xBT
Enjoy a sonic signature tuned to reflect our wired studio monitor headphones wherever you go. The ATH-M20xBT has a multipoint pairing capability that lets you connect wirelessly to two devices, op ...www.audio-technica.com
![]()
Audio-Technica ATH-M20xBT Review | headphonecheck.com
Balanced sound, long battery life, Bluetooth multipoint and a low latency mode – the Audio-Technica ATH-M20xBT bring some serious fun!www.headphonecheck.com
Знам јас кај терам. Не ти се инаетам или слично, далеку од тоа, сакам само да го искажам мојот став: музика НИКАКО не може да се слуша на гејмерски слушалки. Секоја чест за Logitech, моите искуства со брендот секогаш биле крајно позитивни. Ама да ставам слушалка со микрофон за слушање музика...Сега ја ти линкам гејмерски ти ми линкаш аудиофилски, некад и вие не знаете кај терате. Како прво за цената лоџитекот се подобри пошто се вајрлес и имаат голем домет како второ имаат повкалитетна изработка. Да може реплицираат подобар звук аудиотехната ама па од друга страна не можеш да шеташ со нив низ стан / куќа. Мислам јасно е кога се линка слушалка со микрофон за што станува збор така ?
Никогаш не работам ништо додека слушам музика. Само комплетна посветеност на моментот...ама па од друга страна не можеш да шеташ со нив низ стан / куќа. Мислам јасно е кога се линка слушалка со микрофон за што станува збор така ?
Микрофонот се вади на G733, флексибилен е кога ти треба го уштекуваш кога не ти треба го демонтираш. добри се за гејминг пц / сони / х-бокс / виии /, добри се за дискорд, скајп, добри се дури и за музика слушање, можеш да ги врзеш со мобилен итн.Знам јас кај терам. Не ти се инаетам или слично, далеку од тоа, сакам само да го искажам мојот став: музика НИКАКО не може да се слуша на гејмерски слушалки. Секоја чест за Logitech, моите искуства со брендот секогаш биле крајно позитивни. Ама да ставам слушалка со микрофон за слушање музика...
Edit: во налет на емоции сум превидел дека си пишал "за outdoor активности". Можеби. Не знам. Всушност, кога ќе размислам, и за таква намена не би ставил слушалки со микрофон. Ама тоа е веќе до мене...
Мислењето е автоматски споено:
Никогаш не работам ништо додека слушам музика. Само комплетна посветеност на моментот...
Не функционираат на Xbox, најверојатно и на Sony исто.Микрофонот се вади на G733, флексибилен е кога ти треба го уштекуваш кога не ти треба го демонтираш. добри се за гејминг пц / сони / х-бокс / виии /, добри се за дискорд, скајп, добри се дури и за музика слушање, можеш да ги врзеш со мобилен итн.
И да, сепак не знаеш кај тераш, муабетиве ти се сега ја да ти контрам со слушалка од 2500 евра и да ти кажам дека си нуб аматер тоа ли ? Се знае зашто линкам лоџитек, и не може да се споредуваат упоште едните со другите. Едните имаат предност за едно другите за друго, а ти гледаш од аспект само тебе што те интересира а не за поширока маса на потрошувачи. Некои купуваат слушалки само зашто се розеви, и никад не би купиле аудиотехника пример итн. Секој со свој вкус, не си објективен и упоште не се најде во муабетов со G733. Споредувај со гејмерски слушалки друг пат.
Треба да се проба. Некои со донгл што се работат некои не.Не функционираат на Xbox, најверојатно и на Sony исто.
До пред 2-3 дена беше 6700.Малово рипна (изгледа порано беше на попуст) од некаде 6700 на 8800.![]()
Културно исплукано!Тие „G733“ ги имам пробано кај другар само колку да слушнам како звучат, инаку не препорачувам да менуваш слушалки со никого.
Многу лош впечаток ми остави во тоа што не распознавав од каде доаѓа звукот во играта. Во некои игрички тоа е доста важно за мене иако таквите ги играм ретко.
Микрофонот е сосема лош и покрај таа новата технологија што ја земаа од „јети“.
Се губи врска еднаш во неделата без причина.
Не ги препорачувам за музика воопшто.
Ама цената е доста примамлива каде знаеш дека купуваш отпад што ќе ти го отапи сетилото за слух.
И јас мислам не му држи вода коментов. Сите знаеме дека има од добро подобро - (и не верувам дека звукот кај овие е до толку „моно„ па незнаеш од каде доаѓа звукот - мислам мора да се стерео а стереото дава 3Д звучна слика- нели)Културно исплукано!
Бесплатна достава
VGA MSI RTX 5050 GAMING OC 8GB GDDR6 HDMI, 3xDP, G5050-8GC (V538-001R)
18.450,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M7, w/bluetooth, 30000 DPI, 8000Hz, Black, M7-A23
4.870,00 ден
Бесплатна достава
VGA GIGABYTE RTX 5060 EAGLE MAX OC 8GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N5060EAGLEMAX OC-8GD
27.550,00 ден
Бесплатна достава
HDD 3,5" 12TB WD RED Plus NAS 7200RPM 512MB 24x7 SATAIII WD120EFGX
34.320,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro LN A-RGB Pack of x3 (3x120mm) PWM-PST 450-2000 RPM, BLACK ACFAN00347A
3.460,00 ден
Бесплатна достава
GAME FIGURINE PALADONE FORTNITE WALL MOUNTABLE LOGO LIGHT, PP14621FOVN
2.170,00 ден