Не разбрав кое е прашањето? Цената си е таа што си пише, што значи преполуваат?
А ти сакаш повисоки цени (реални) да пишува? па македонска пошта да им текне да речат а овој продукт пратка вреди еве висока цена и да ти мавнат царина/данок?па до сега сите производи што ми стигаат од алиекспресс, на пликото пишуваат далеку помала цена, него што кошта производот.
А ти сакаш повисоки цени (реални) да пишува? па македонска пошта да им текне да речат а овој продукт пратка вреди еве висока цена и да ти мавнат царина/данок?
Затоа се најниски цени, често на пратките пишува и 0 долари, гифт
Не не уживај, извини ако ти делував потресеноПа затоа и прашувам за геарбест дали на пратката ја пишува колку кошта или преполовена, темава е за геарбест првпат нарачувам што толку па ти се потресе?
Геарбест СЕ Кинези.Некој што нарачувал од геарбест ја пишуваат реалната цена на пратката, или како кинезиве ги преполуваат?
Договори се со нив околу тоа што да напишат.
Дали можете да купувате со Maestro картичка на странава од Gearbest? Ја има во понудата но неможе да се процесира нарачката,дали некој имал слични искуства?
Јас мислам дека си го "дотерал" со несоодветен полнач. :/Денеска добив smart wristband од Gearbest, за жал не се подига и не се пали. Го ставив на полнење, светна и прекина. Од тогаш не реагира ич.
Им пишав во support center ама ништо конкретно.
Ме интересира ваше мислење, дали да се замарам и бидам упорен?
Не е за парите, колку што ми беше мерак.
Погледнете го атачментот 71133
Испратено од iPhone преку IT.mk форум апликација
Јас мислам дека си го "дотерал" со несоодветен полнач. :/
Остај го да се наполни, можеби е празен.
Требаше да го полниш со послаб адаптер (под 700mAh).
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset HS55 Wired w/microphone, PC/PS5/PS4/MAC, Carbon, CA-9011260-EU
4.710,00 ден
VGA ASUS DUAL RX 9060 XT 16GB GDDR6 2xDP, HDMI, Black, 90YV0LG2-M0NA00
31.950,00 ден
CONVERTOR EXTENSION/SPLITTER CABLE FOR 5V 3-pin ARGB ACCESSORIES 1-3 (30cm) KOLINK BLACK, ZUAD-1473
410,00 ден
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower NORTH, 2x140mm Aspect 4-pin PWM fans, w/WINDOW TEMPERED GLASS DARK, Side Mesh+Front wood panel, Charcoal Black, FD-C-NOR1C-02
10.050,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR SABRE V2 PRO RGB, Ultralight Gaming Mouse, 36g, MARKSMAN S 33000 DPI, 2.4Ghz/Bluetooth, White, CH-931G001-WW
6.750,00 ден
MONITOR STAND GEMBIRD, 2 MONITOR, 17"-32", VESA 100/75mm, Vertical, Tilt, 2x8kg, MA-DA2-02
3.230,00 ден