Не сум користел од 2004-2005 кога работев боди пирсинг и сум изгубил орјентација. Ама како што кажав јас пред некој ден дека секаде во аптека се наоѓа и ти ми потврдуваш. Јави кога ќе си навака да седнеме на пив...@MikickoHC јас од еврофарм в комшии кај тебе ја земав, а би требало во секоја аптека да има.

дава арома а и облаци у пм. само си бара сила, пишува од 70-110w а мене на 85w ми легна супер. Е сега троши ко пијаница ама вреди. Ги оправда 14.5$ дадени за него.Измери кои димензии е стаклото зошто имам неко што може да пасуваДенес конечно стигна пратката
![]()
и како што кажа @Metuzalem стигна со скршено стакло. Стуткав еден грејач од 28ца кантал, 7 круга и излезе 1,3 оми (како за прв пат не е лошо), го подоправив малку кога го ставив на декот.
![]()
![]()
Скршеното стакло малку ми го "скрши" филмот пошто ќе немам контрола колку течност има ама тоа е, ќе почекаме да видиме што ќе кажат Кинезите и дали ќе пратат замена, ако не ќе се порача стакленце. Пред да го спастрам го исчистив со млака вода и сапун, убаво го исушив и го склопив. Се функционира како што треба и нема течење. Вкусот е "побогат" во однос на Ендурата ама мора да признаам дека добро се држи и Ендурата, не е за фрлање
Инаку металното тело супер изгледа ама јас сепак би го користел со стакло.
![]()
Се е многу помало во живо отколку на слики и на видео ревјуата ама како за прв пат добро се снајдов![]()
Измери кои димензии е стаклото зошто имам неко што може да пасува
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Прво па мушкоFastTech вика:
Dimensions
DEPTH 21 mm
HEIGHT 18 mm
WIDTH 21 mm
Така изгледа на слика,лаже. Инаку е тоа,тие димензии@MikickoHC високо ми изгледа, 18мм треба да е висина
супер тогаш ако пасува, како и да е ќе порачам резерви и да не пратат, па враќамТака изгледа на слика,лаже. Инаку е тоа,тие димензии![]()
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Ја би ти го препорачал овој $8.49 Veritas Styled Rebuildable Dripping Atomizer - 1:1 clone / stainless steel / 21.8mm diameter at FastTech - Worldwide Free ShippingПрепорачајте некој добар МТЛ дрипер. Чисто да пробам. Ако има можност да е како конфучие, сирената, доги и сл. би било супер. Но пред се е битно да не се расшлакува многу и да не прска колку толку.
Сакам и сквонкер ама веќе доволно ми се два мода по дома.
Во таков случај еден-два дена вејпам ментол или само база вез вкус и после се се враќа на место.Ама тоа ретко зоштовртам 2-3 течности во денотШто да ти речам, може да е и вејп тонгле, т.е. рецепторите ти се замориле па не ти даваат реална слика на вкусот, може и греачот да е. Го исчисти резервоарчето кога мењаваше греач?
Тоа мислам е споено со батеријата, па ти останува да го чистиш само со алкохол или дестилирана вода. Може да упило и тоа мирис. Може и течноста да е стоена подолго време во допир со воздух/влага во тенкот, па стварно да е бајата![]()
Инаку супа, лимун, пеперминт мислам беше лекот за вејпер тонгл, ништо страшно, на сте ни се има десено![]()
Од моето скромно искуство најмногу ми оди накај греачот. Треба прво 3-4 пати напразно да тргнеш да се натопи памукот. Мада еве имам три другарчиња со еден греач тераат по месец +, кај тебе некако брзо прегорел, али се случува.
Тоа ти е отприлика 6мл дневно. Не е многу. А дали цело време тегнеш една те иста течност или менуваш? 10-11 дена ако си на една иста течност тогаш е добро што воопшто си ја осеќал. Ја дневно 2 до 3 течности обавезно менувам и досега не сум го имал тој проблем.Ок му е го има скамелот пробано исто му е, е сега може е до мене ипак до сега имам некои 60-70мл издувано во рок од 10-11дена? сум претерал изгледа.
Истото го кажав. Ми се случи да ми отапе сетило за вкус од една течност цело време. Ментол еден ден потоа се исто само вртам по 2-3 течности дневно и се си е окТоа ти е отприлика 6мл дневно. Не е многу. А дали цело време тегнеш една те иста течност или менуваш? 10-11 дена ако си на една иста течност тогаш е добро што воопшто си ја осеќал. Ја дневно 2 до 3 течности обавезно менувам и досега не сум го имал тој проблем.
Sent from my SM-T560 using Tapatalk
HDD 3,5" 4TB WD PURPLE IntelliPower 5400RPM 128MB 24x7 SATAIII WD44PURZ
10.970,00 ден
TABLET LENOVO IDEA TAB TB336FU+ Lenovo TAB PEN w/PROTECTIVE CASE , 11", 2.5K (2560x1600) IPS 90Hz, 8GB DDR4, 256GB Memory, Camera Front-5MP, Rear-8MP,ZAFR0489RS
13.900,00 ден
HEADPHONES STAND FragON A1 Black FGLHH22BKWTOWER1K
830,00 ден
PSU 550W BE QUIET! PURE POWER 12 w/PCIe 5.1, 80 Plus GOLD, BP001EU
5.490,00 ден
CPU INTEL G5925 Celeron 3,6GHz DUAL CORE 4MB s.1200 TRAY
2.415,00 ден
PROJECTOR CEILING MOUNT ESTILLO C718, 530mm to 1410mm, max.13.6KG, White, 108786
2.850,00 ден