Точно.@Gajche-X Па немаат на сајтот Магма, само Риборн и 30-милиметарска (а оваа не ми изгледа таква)... А ти воопшто не си нарачал Магма или си ги нарачал и двете?
Ако не ти се свиѓа, резервирам. :hay:
Малецко бре тој желефцеКаква комбинација![]()
"механичари" хир ај кам![]()
![]()
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Тмм за у мало џепче за до овде до онде...@dim na struja
Малецко, ал "убија"![]()
(батери лајф, 2 часа макс ако се пари последователно со 0.9-1.3.ома грејач)
![]()
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
А што не би могло....Дечки едно прашање сакам да го купам модот vpark box 50t premium kit (no wall adapter) дали ќе можи да користам kayfun (khantol coil) ?
Испратено од Lenovo A2020a40 преку IT.mk форум апликација
Мислев дека е дриперот, пошто јас го имам дриперотНе тече ОриЏени,
(тенкЧе верзијата е ова не е дриперот)
Од толку што го слушам и го фалите, ќе мора да порачам еден да видам што чудо е. @cacko1 од каде го нарача?Стигна пред 1 недела од фт ( немав време да пишам )и само тоа се користи од тогаш. Пробани 3 најмали дискови за м2л - 3х1мм лабаво м2л, 1х1,5мм тесно и 2х1,5мм исто полабаво м2л али мене ми одговара те се навикнав на цугот. Следно за проба е д2л дисковите. Изработката е одлична како за клон, освен оштрите ивици на навоите и дисковите тешко влагаат и се вадат но стојат на место и сеуште не се стопиле и при сувогор дури. Арома одлична а богами и количина на пара, викување одлично, јфц одлично решено и ниеднаш нема ни капка пуштено.Собира 3мл течност резерварот. Све во едно од м2л до д2л рта![]()
Поздрав и побрзо да ви стигне пратката/пратките со скајлајн
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Пак да потсетам, секогаш ставајте линк до производот, мислам дека не е тешко тоа.Стигна пред 1 недела од фт ( немав време да пишам )и само тоа се користи од тогаш.
Малку си ми конфузен, сакаш да намалиш никотин а од друга страна да осетиш поголема јачина. Мислам дека ова сценарио не е можно.дечки имам EGO AIO со стандарден греач 0,5оми 15-28вати BF SS316
е сега користам 12мг течност но некако како и тоа да ми е малку.. можам да терам со 12мг но сакам да намалам на 6 ама тешко
е сега што треба да купам за да ја осекјам повеке јачината на никотинот
греач со повеке оми или помалце или нешто друго?
Можно е ама со друг мод и танк инаку на АИО само греач со помал отпор нема да помогне многу.Малку си ми конфузен, сакаш да намалиш никотин а од друга страна да осетиш поголема јачина. Мислам дека ова сценарио не е можно.
Јас би ти препорачал да се научиш да местиш грејачи и памук и да си купиш едно Пико со Кајфун Мини 3 и да го контролираш воздухот. Колку повеќе отвараш воздух толку повеќе ќе те мавне.дечки имам EGO AIO со стандарден греач 0,5оми 15-28вати BF SS316
е сега користам 12мг течност но некако како и тоа да ми е малку.. можам да терам со 12мг но сакам да намалам на 6 ама тешко
е сега што треба да купам за да ја осекјам повеке јачината на никотинот
греач со повеке оми или помалце или нешто друго?