Ептен.
Ептен.
јас од Интерхем, не го можам, многу ми смрди и гаден вкус ми има
Мислам дека Шефот е пак во игра , т.е пак отворија ...После скоро 2 месеца, стигнаа ПГ и 2 ароми од home
(Поради "сајбер напад" на Royal Mail, чекав скоро 30.дена да ја пратат)
Цени:
ПГ = 7.91£
Арома RY4(Flavorah) = 3.73£
Арома Mild Tobacco (Flavorah) = 2.85£
Shipping = 12.24£ via Royal Mail
Попуст 0.50£
Total = 26.23£
Ск'по
BTW-не сум го пробал ПГ-то, така да, незнам дали подСмрднува како нашето од Интерхем(јас од Интерхем, не го можам, многу ми смрди и гаден вкус ми има)
Британско сум парел од Шефот-RIP и уште едно и добри беа, али сепак, Inawera ми се бр.1.
![]()

nomnomz.co.uk
за колку време ти стигна?bbcode image
Праткава од французиве - Le Petit Vapoteur : meilleur site d'achat de cigarette électronique et e liquide en ligne | Le Petit Vapoteur
стаса.
Фала на препорака и поздрав.
![]()
@Sharlovskiми кажаа некој тука продавал
ми пиша фала
епа ок, рачунај ке те барам во скоро време да правиме бизнис, валјда и новиот атомизер ке ми стигне до тогаш50/50 користам на 80тина вати, зависи од типот на греачот, скоро сите нови тенкови немаат проблем.

Мислиш која цигара би дала најдобар вкус од течноста што ќе ја користиш или?Здраво, појма немам ништо околу електронски цигари, ме интересира ваш предлог која е најдобра за со вкусови. Фала
Пушам само iqos, сакам да се префрлам на електронска цигара со вкусови и многу малку никотинМислиш која цигара би дала најдобар вкус од течноста што ќе ја користиш или?
Ако си почетник како што пиша, пушиш аналогни цигари и сакаш да ги баталиш, вкусот ти е еден од последните приоритети, засега. Повеќе треба да те интересираат други работи како удар на грло, јачина на никотин, издржлива цигара итн.
Ако ти е за разлавање, подобро не ни почнувај/барај одговор на прашањето![]()
ВажиТогаш ти треба почетничка цигара што не значи дека не ја бива, него нема напредни опции кои ионака не ти се важни на старт.
Никотинот да не те секира, прво ќе треба да најдиш која јачина ти одговара (најчесто од 6 до 9), да не е како воздух или пак прејака и вкусот (тутунска, овошна итн) Со тек на време ќе го намалиш никотинот, не по твоја желба туку така ќе ти бара грлото.
Ќе ти пратам ПП од тоа што имам моментално
друже и јас од ајкос отидов на вејп, земи си 50/50 вг пг со повеке никотин. јас користам моментално 70 30 вг пг 3 мг никотин не ја осекам ич и пак пушам по некој ајкос. ако ајкос ти е јако на грло земи си како мојата и немаш проблемПушам само iqos, сакам да се префрлам на електронска цигара со вкусови и многу малку никотин![]()
aliexpress, за 2 недели ми стигна атомизер, памук и 100 тина грејачиДечки ми треба да пазарам кантал 26ка, памук и ПГ & ВГ? Што има ново, од кај пазариме сега?
Каков памук купи? линк?aliexpress, за 2 недели ми стигна атомизер, памук и 100 тина грејачи
Каков памук купи? линк?
пиши си на али има секакви и ефтини се, јас не ги разбирам![]()
NEUE XFKM Teufel v2 1 beutel/2 taschen RDA Baumwolle XFKM Baumwolle für E Zigarette RBA RDA DIY Spule zerstäuber Vape Baumwolle Speck - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
CASE CORSAIR FRAME 3200D RS, White, CC-9011345-WW
6.130,00 ден
SOUND AUDIO MIXER ELGATO WAVE XLR MK.2, 10MAN9901
10.480,00 ден
VGA ASUS DUAL RX 9060 XT 16GB GDDR6 2xDP, HDMI, Black, 90YV0LG2-M0NA00
31.950,00 ден
HEADPHONES HAMA NHS-P100, w/microphone, 2x3,5mm, Black
640,00 ден
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM KEYS, Black, KB-MCH-05
480,00 ден
CONVERTOR FAN SPLITER PWM KOLINK 35cm, 4-pin PWM female to 4x male, White, ZUAD-1633
380,00 ден