Добредојде во вејп дружината, имаш овде секција купувам/продавам, пиши си таму дека бараш течности и ќе ти понудат оние кои се занимават со тоа.
Гуру Благодарам! А инаку во сандаче остава картичка, никогаш не ми дал на ракаЗначи да идеш во пошта. Пишува дека поштарот не те нашол да ти го даде пакетот (често знаат и лажно да го пишат тоа).
Aј сега што му значи ова? Ми треба нешто итно од ФТ и незнам што да правам.![]()
Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk
Тоа ке е денес. Т. Е. Утре 00:12смеТе чека да си ја земеш од поштаТоа е последниот статус од 30.01.2020
Колега, здравје кога ќе дојдеш во Скопје ќе пробаш и сам ќе донесеш заклучок.@MikickoHC Siren 2 излезе во 2 варијанти, 24 мл и 22 мл, од сите ривјуери поради идентичната комора и висина на оџак не ни може да има разлика во вкус. Siren 1 излезе како 22мл и 25 мл, ама имаше мали разлики во коморите (25 со стакло, 22ката метална) така да за 1 можам да зборувам за 25ката го користев, а за 2ката можам за 24ката ја користам сеуште. Таа од сликата е Siren 2 или 22ка или 24ка, измери. Не се сложувам дека 24ката и 22ката „е сосема нешто друго“ - не е.
Го споредувам Експромајзеров в4 со сајрен 2ката, тврдам дека е подобар во се. (освен што ме вади од контакт подмачкувањето на гумиците, сега за сега, претпоставувам со време нема да ме мачи.
1.8 омскит е за тој што сака по тесен цуг а 0.7 омскиот повеќе воздух. Подобра е од Ендурата за подесување, вати, вкус и има повеќе опции ама затоа е посложена плус полнењето треба да го научиш за да не се лигави (тоа е средено со Nautilus 2S). Овај тенк тие е појачало со еквилајзер а Ендурата без.Aspire Nautilus 2, како што кажа порано @Sharlovski има за нијанса повеќе арома од Endura. Има и посовршен троут хит. Со 1.8 омскиот коил е добар вејп. Не знам како е со 0.7 оми.
Сепак ендура е некако поедноставна за одржување. Така што според мене останува на врвот за препорака за новајлии а богами и за некои како мене кои сакаат најлесна електронска цигара за одржување.
1.8 омскит е за тој што сака по тесен цуг а 0.7 омскиот повеќе воздух. Подобра е од Ендурата за подесување, вати, вкус и има повеќе опции ама затоа е посложена плус полнењето треба да го научиш за да не се лигави (тоа е средено со Nautilus 2S). Овај тенк тие е појачало со еквилајзер а Ендурата без.
А како за почетник што сака да ги остави цигарите,што би препорачал. (Да не е прескапо,и да не ТЕЧЕ)Тоа е Pod систем за употреба со никотински соли (препорачливо), инаку Pod како и секој Pod, овој е со 500mAh батерија и што не е бог знае што. Рачунај дека за него треба да си набавиш и резервни глави пошто истите се за една употреба (тешко се репарираат или воопшто не се репарират).
А тука не се наоѓа вакво нешто?
Јас имам некои Ендури за продавање. Мислев да ставам оглас, но не ми е се` уште средено како што мислев. Имам ендури и грејачи за нив, како и други работи. Ќе пишам кога ќе средам се`, идејата ми беше да направам пакети за нови вејпери со се` што им треба за неколку месеци, и течност, значи НИШТО друго да не купуваат од 3 до 6 месеци.
@BastaBas може да ме контактира во приватна порака штом е итно.
П.С. Се` е неотворено од фабричко пакување, ќе можат да се проверат кодовите со грепка. Идејата ми беше и при средба/примопредавање со новите вејпери, да го отвориме и провериме, и што е поважно, да им покажам како се користи.
јас го имам, мене ми е супер, премиум квалитетМислење за Smok TFV8 v2 (Baby)? Го земав како заменски за Falcon King пошто немаше дефинитивна дата за restock
Испратено од POCO F1 преку IT.mk форум апликација
CAMERA XIAOMI MI HOME C500, 3.5K (3200x1800), Pet detection, BHR089AEU
3.090,00 ден
SSD M.2 2TB TEAM GROUP MP33 NVMe, TM8FP6002T0C101
16.360,00 ден
PHONE CHARGER XIAOMI HYPERCHARGE (USB-A) 67W charging cable not included, BHR07SKEU
880,00 ден
PROJECTOR LASER LED EXTRALINK ASTRONAUT - GWIAZD 03
890,00 ден
MB 1851 Z890 ASUS ROG MAXIMUS Z890 APEX, 4xDDR5 9600MHz(OC), 2xPCIex16 5.0, 1xPCIex4, 1xPCIex1, 4xM.2, 4xSATAIII, DP, 5GbE LAN, 90MB1IP0-M0EAY0
39.310,00 ден
TABLET AMAZON KINDLE KIDS 2024 6" 16GB 11th Gen, Unicorn Valley
7.950,00 ден