Ќе држи ама колку км?Бандажот ќе држи и 200кг да му ставиш, гледај го рамот.
Најбитно е правилен избор на големина на рам.
Ќе држи ама колку км?Бандажот ќе држи и 200кг да му ставиш, гледај го рамот.
Најбитно е правилен избор на големина на рам.
allelectric.mk
Или да пробаш некако да увезеш сам? Со оние фирми што носат збирни пратки од странство? Всушност така ќе ги платиш и тие давачки и нашите. ХМ. Или со поврат на данок од југот ама па дури и спакуван е огромен (можеби е и преголем е за во лифт)… Ако е под 800 евра набавната без нивни данок и со она брзото царинење ќе дојдеш околу 1.000…Го провозев овој e-Велосипед Devron 28426, црн, PROMO - All Electric од Кире и ми направи мерак, е сеа работата е што е многу поскап кај нас него ли во соседството.
Пролетно време па немаш попусти дури и да е дозволено (а пак можат да те царинат). Абе 750 евра и 30% давачки и не е така лошо ИМХОА дали е технични изводливо ја да го распакува и да поминам граница возејќи го?
Мислам дека на граница водат евиденција и како си излегол од државава, не ме држи за зборА дали е технични изводливо ја да го распакува и да поминам граница возејќи го?
Пребарувам по ФБ и по чичко гугл ама неможам баш ништо да најдам за конвертирање на нормален точак во електричен со мотор на предна/задна гума.
Линк да не имаш?Има еден дечко од Кавадарци носи половни ама добро сочувани и ги продава со добри цени
исто прави и сервис
Moze li nekoj predlog za takov poloven?Купи си половен велосипед и терај, со убаво фабрички интегрирана батерија во рамот, мотор на погон а не на тркало итн.
Moze li nekoj predlog za takov poloven?
Се согласувам, многу точаци низ град со широки гуми и тесно седиште а возат на асфалтирани патеки 99%. Имам и градски и „маунт бајк“, за низ град покомфорен е градскиот, другиот има предност само каде што не е легнат тротоарот па полесно апсорбира удар на качување и симнување и е поагилен за бутање меѓу луѓе@dreamson Точакот е перверзија, супер цена за профи точак, јас сум во потрага активно по она што ми треба и во изминативе месеци испробав еден куп точаци, исчитав еден куп работи за точациве и имам точна слика што ми треба. Она што кај твојт единствено не ми се свиѓа што има дебели гуми со крампони и не го прави точак за град, туку за нешто повеќе од тоа, планинарење и такви егзибиции, за што јас сугурно нема да го користам.
За точак за град требаат мазни гуми и пошироко седиште.
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset HS55 Wired w/microphone, PC/PS5/PS4/MAC, Carbon, CA-9011260-EU
4.710,00 ден
COOLERS CASE FAN 140mm LIAN LI UNI SL-INFINITY REVERSE BLADE ARGB 1600 RPM PWM, White, 14RSLIN1W
2.010,00 ден
NET ROUTER WIRELESS DUAL BAND AC1200 4G LTE CUDY LT500D, w/4 antennas, 1x WAN/LAN port, 3x LAN ports, LT500D
3.950,00 ден
PHONE MOBILE PROTECTION CASE Roskilde ICON MagSafe for iPhone 17 Pro Max,ROK9ICBL6659
450,00 ден
GAMING WHEEL MONITOR STAND ROUND TUBE FREESTANDING TRIPLE NEXT LEVEL RACING, 3x43" MAX, 70kg MAX, NLR-R011
21.330,00 ден
HEADPHONES HAMA NHS-P100, w/microphone, 2x3,5mm, Black
640,00 ден