Ќе држи ама колку км?Бандажот ќе држи и 200кг да му ставиш, гледај го рамот.
Најбитно е правилен избор на големина на рам.
Ќе држи ама колку км?Бандажот ќе држи и 200кг да му ставиш, гледај го рамот.
Најбитно е правилен избор на големина на рам.
allelectric.mk
Или да пробаш некако да увезеш сам? Со оние фирми што носат збирни пратки од странство? Всушност така ќе ги платиш и тие давачки и нашите. ХМ. Или со поврат на данок од југот ама па дури и спакуван е огромен (можеби е и преголем е за во лифт)… Ако е под 800 евра набавната без нивни данок и со она брзото царинење ќе дојдеш околу 1.000…Го провозев овој e-Велосипед Devron 28426, црн, PROMO - All Electric од Кире и ми направи мерак, е сеа работата е што е многу поскап кај нас него ли во соседството.
Пролетно време па немаш попусти дури и да е дозволено (а пак можат да те царинат). Абе 750 евра и 30% давачки и не е така лошо ИМХОА дали е технични изводливо ја да го распакува и да поминам граница возејќи го?
Мислам дека на граница водат евиденција и како си излегол од државава, не ме држи за зборА дали е технични изводливо ја да го распакува и да поминам граница возејќи го?
Пребарувам по ФБ и по чичко гугл ама неможам баш ништо да најдам за конвертирање на нормален точак во електричен со мотор на предна/задна гума.
Линк да не имаш?Има еден дечко од Кавадарци носи половни ама добро сочувани и ги продава со добри цени
исто прави и сервис
Moze li nekoj predlog za takov poloven?Купи си половен велосипед и терај, со убаво фабрички интегрирана батерија во рамот, мотор на погон а не на тркало итн.
Moze li nekoj predlog za takov poloven?
Се согласувам, многу точаци низ град со широки гуми и тесно седиште а возат на асфалтирани патеки 99%. Имам и градски и „маунт бајк“, за низ град покомфорен е градскиот, другиот има предност само каде што не е легнат тротоарот па полесно апсорбира удар на качување и симнување и е поагилен за бутање меѓу луѓе@dreamson Точакот е перверзија, супер цена за профи точак, јас сум во потрага активно по она што ми треба и во изминативе месеци испробав еден куп точаци, исчитав еден куп работи за точациве и имам точна слика што ми треба. Она што кај твојт единствено не ми се свиѓа што има дебели гуми со крампони и не го прави точак за град, туку за нешто повеќе од тоа, планинарење и такви егзибиции, за што јас сугурно нема да го користам.
За точак за град требаат мазни гуми и пошироко седиште.
MONITOR STAND GEMBIRD, 2 MONITOR, 17"-32", VESA 100/75mm, Vertical, Tilt, 2x8kg, MA-DA2-02
3.230,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, BLACK, CP-9020295-EU
8.100,00 ден
EXTERNAL CAPTURE ELGATO 4K X HDR10, VRR, USB 3.0 (TYPE-C), 10GBH9901
16.590,00 ден
NET INJECTOR CUDY POE48, POE+/POE, 2x10/100/1000Mbps, 18W, POE48-18W
690,00 ден
USB Flash Drive 3.2 128GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-128G-G46
1.110,00 ден
NOTEBOOK 14" LENOVO ThinkPad E14 Gen 7 Black - Ultra 5 225U/16GB DDR5 5600MHz/512GB SSD NVME 2242/ WUXGA (1920x1200), Backlit KB, 21SX008MRI
61.990,00 ден