Exooo
hello world
- 21 декември 2016
- 92
- 46
Ќути, да не беше инцијативата со петицијава и притиисокот од темава, ќе требаа дури 48 месеци...
Последна промена:
Ќути, да не беше инцијативата со петицијава и притиисокот од темава, ќе требаа дури 48 месеци...
Se nadevam imavte ubev vikend. Decki sto mislite kolkava e sansata nekoja banka (halk ili sparkasse) da pustat support ovoj vtornik?
Ти треба помош за кирилицата? Доаѓа инсталирана на сите уреди, само на две места треба да се кликнете за да се вклучиSe nadevam imavte ubev vikend. Decki sto mislite kolkava e sansata nekoja banka (halk ili sparkasse) da pustat support ovoj vtornik?
Ти треба помош за кирилицата? Доаѓа инсталирана на сите уреди, само на две места треба да се кликнете за да се вклучи
Пред да пуштат NLB имаше многу leaks и договори и клаузили и веб страни тестираа. Исто со Visa и со КБ. Ако се водиме по тоа би требало (барем јас очекувам) следна да е Халк бидејќи во најмала рака апликацијата им поддржува apple wallet додека кај СТБ ни тоа го нема сеуште.Se nadevam imavte ubev vikend. Decki sto mislite kolkava e sansata nekoja banka (halk ili sparkasse) da pustat support ovoj vtornik?
Не доаѓа на Windows ако не ја ставиш ти накнадно.Ти треба помош за кирилицата? Доаѓа инсталирана на сите уреди, само на две места треба да се кликнете за да се вклучи
Мислам од 7 наваму доаѓа. Само се кликнува да се вклучи. А на претходните автоматски ја симнувашеНе доаѓа на Windows ако не ја ставиш ти накнадно.
Можно е СТБ да пушти месецов?
Имам другарка што работи во СТБ, ја прашав и интерно им рекле дека очекуваат во текот или до крајот на Септември да биди имплементирано. Јас верувам дека е вистина и се надевам дека ќе имаме до крајот на овој месец, бидејќи има надоградувања на апликацијата како што гледам така да сигурно се работи.Можно е СТБ да пушти месецов?
Да има, ама нема ништо за Епл Пеј. Во абдејт кога ќе додадат Wallet интеграција, ќе пишува дека таа апликаицја поддржува Wallet.Имам другарка што работи во СТБ, ја прашав и интерно им рекле дека очекуваат во текот или до крајот на Септември да биди имплементирано. Јас верувам дека е вистина и се надевам дека ќе имаме до крајот на овој месец, бидејќи има надоградувања на апликацијата како што гледам така да сигурно се работи.
Да, но интеграцијата не е necessary or? Некои банки ја немаат (Erste HR, Raiffeisen HR/RS...)Нов update на апликацијата, сеуште ништо од Wallet интеграција.
Погледнете го атачментот 153537
Но тие не ја користат главната апликација за верификација, исто како и НЛБ.Да, но интеграцијата не е necessary or? Некои банки ја немаат (Erste HR, Raiffeisen HR/RS...)
Јас преку нлб не сум имал проблем на АТМ.Дали некој со епл пеј има успеано да извади пари од банкомат кај нас? Мене преку КБ не ми пројде (иако само еднаш имам пробано). Колега преку НЛБ успеа да извади без проблем, можно е да сум го тргнал пребрзо телефонот од терминалот.
Исто веќе се стабилизираа трансакциите да се покажуваат и во wallet апликацијата од пред некоја недела.