outsider
lurker
На маусот падовите ќе бидат уништени то рачунај, два пати им праќам маус истото ми се дешава, шо со Aerox 3 веќе ја претераја и ми рекоја вработените во Битола многу лоши зборови сум пишел на форумот за нив. А шо да ви речам бе Анхоч, ми давате два пати маус со уништени падови. Aerox 3 2022 е дефектен и очекувам да ми дадете нов маус да си земам по моја желба. Така ќе ја поправите ситуацијата.Го земав глувчето „Rival 500“ и добро што има 15 копчиња зошто кликот на тркалото прво откажа па можев да ја преместам функцијата на друго копче. Траеше едно година и пол кога забележив дека место да регистрира еден клик, регистрираше 3 клика од едно стискање. Се мислам дали да го однесам на сервис во Анхоч зошто од таму го земав да видам дали ќе го поправат или ќе заврши уште полошо како со искуствово „outsider“. Можеби комплетно ќе го уништат на друго место додека го отвараат. Гледав и видеа како се сервисира ама се работи за глувче кое веќе не се прозиведува од оваа компанија со години. Стварно жално зошто сакав со оваа глувче и тастатурата „apex 350“.
Сега користам „g502“ и можеби ќе си земам и „g604“ и претходникот зошто уште го продаваат во Нептун.