Нема ништо на изгасено во горниот десен ќош, а на вклучено е внатрешно скршен, се познава, затоа таму го сликав на исклучено.Сега на другиов монитор (Самсунг) забележувам дека на фотографијата каде мониторот е изгасен, горе десно се познава пукнатината која не ја видов иницијално (на Делл мониторот).
@hehexd ти не го забележа тоа кога го преземаше мониторот од курирот?
ќе палти пенали, цел телевизор и претплата з а 2 год, супер...Ретардирана работа е фирма да праќа телевизори по карго.
По сета логика и на стварите суштинската грешка на А1 е шо го пратила по карго. Каргото само доставува. Они не прават преглед дали е стоката исправна или не. Дали е фабричка дефект или е скрпшен при транспорт со каргото тоа е грешка на А1, то јест а1. Не заслужува таа фирма голема буква.
На крај краишта ако ништо не биде членот нека земе буквално да и го тресне у дукан телевизоро сол да стане и нека го раскине договоро со таа џукелска фирма.
Ма какви пенали и бакрачи. Знае се од кај доаѓа смрдеата. Туку членот рече дека веќе 2 месеца или втор месец се бафта. Он продужил договор за да добие уред. Тие му го праќаат по карго. Не е исправен. Тачка. Ја да сум ќе одам кај адвокат да ги притисне дали за да му дадат нов уред, да му го поправат истио или да му го раскинат договоро.ќе палти пенали, цел телевизор и претплата з а 2 год, супер...
ok ако си јак или многу убав ќе помине, иначе правно ќе го раскинат.Ма какви пенали и бакрачи. Знае се од кај доаѓа смрдеата. Туку членот рече дека веќе 2 месеца или втор месец се бафта. Он продужил договор за да добие уред. Тие му го праќаат по карго. Не е исправен. Тачка. Ја да сум ќе одам кај адвокат да ги притисне дали за да му дадат нов уред, да му го поправат истио или да му го раскинат договоро.
Нема ништо на изгасено во горниот десен ќош, а на вклучено е внатрешно скршен, се познава, затоа таму го сликав на исклучено.
Има слики погоре тоа е од шо го бришев со микфорибер крпа телевизорот и те молам не ме прави ненормален затоа што не ми е дојдено до заебанција да се докажуваме како мали деца си се фатил како слеп за стап ја ти праќам слики ти очигледно ме правиш слеп бркај работа те молам
Добро Астро, остај сликата шо ни се гледа на неа, ваљда човеко поубаво гледа у живо. Од кај веќе му пука главата па уште да му ја допукуваме ли?
Батали го, те трола.Има слики погоре тоа е од шо го бришев со микфорибер крпа телевизорот и те молам не ме прави ненормален затоа што не ми е дојдено до заебанција да се докажуваме како мали деца си се фатил како слеп за стап ја ти праќам слики ти очигледно ме правиш слеп бркај работа те молам
Чим тоа ти го толкуваш како скршено единствени две опции на кои можам да помислам се дека или ти немаш видено како изгледа скршен телевизор во живо, или немаш видено како изгледа телевизор воопшто
Друже, смири живци, не може вака.Има слики погоре тоа е од шо го бришев со микфорибер крпа телевизорот и те молам не ме прави ненормален затоа што не ми е дојдено до заебанција да се докажуваме како мали деца си се фатил како слеп за стап ја ти праќам слики ти очигледно ме правиш слеп бркај работа те молам
Чим тоа ти го толкуваш како скршено единствени две опции на кои можам да помислам се дека или ти немаш видено како изгледа скршен телевизор во живо, или немаш видено како изгледа телевизор воопшто
Астро не е член што трола, тоа нему му изгледа на оштетување.Батали го, те трола.
Доста бе.Уред од оператор не се купува... тАчка.
Авиде, па решението за твојхата мука веќе е јасна ко сунце. Тоа е проблемот на нажалост членот со телевизорот.Доста бе.
Од Телеком пред 5 години земав LG LF5800 мука нема. Од Нептун го купиле они.
А ја иам мука, сакам да ми се расипе и да зеам нов 4к олед.
Проблемо не е у онлајн нарачката, туку шо фирмата не го достават сами со соптвено возило.Сите сакате онлајн нарачки и после не требало така.
Баш ме интересира тоа нарачките по 2000е од computeruniverse кога ви стигнат дали во пошта се расправате да ги проверите пред да потпишете.
Цел свет така функционира, онлајн шопинг, карго шипинг.