враќање на крипто

  1. Miki98

    Дали Некој до сега успеал да си ги врати крипто валутите?

    Здраво другари Пред една година купив xrp некаде 100-200 и ги чував во payeer, бидејќи немав врска со крипто, и еден ден сакав да ги префрлам на друг валет,случајно некаде ги пратив во друга трансакција и не успеав да ги вратам. Исто така со dogecoins, ги бирав секој ден но немаше валет каде да...
На врв Дно