Користите застарен прелистувач. Тој можеби не ја прикажува оваа или други интернет страници како што треба. Би требало да го надградите или да користите алтернативен прелистувач.
така е. Ок, секој град си има своја убавина, сигурно и во Куманово има што да се види, ама нормално е дека ќе има помалку, помал град е. Ма нема врска тоа, важно е да се забавуваме, секој си бира различно место според вкус
па се излегува сегде, секој различно. Јас на пример најчето излегувам во град низ кафичите. Епа сега, пак зависи кои кафичи, јас на пример не гледам многу на цената и одам во поскапите, па еднаш се живее зар не
да Куманово е помал град, логично е да е поефтино.
хехехе да да.
Абе фејсбук е добар сајт за запознавање нови пријатели и дружење и контакт со реалните пријатели, ама некои го користат за глупости.
Чекај да те аднам на фејсбук и на скајп
Епа не е баш убаво времето и не ми се шета. Јас во овие "ЖЕШКИ" хаха денови, најмногу го поминувам времето по форуми. Оти што ќе прават форумите без моите важни мислења?
Хехехе и поретко на фејсбук и на скајп. Ќе те аднам попосле на скајп
хахахахахах ова ти беше јако
за вруќо неможе гола по улицу да идеш, а све + што облечеш ти е вишак и те грее +
па добро, ама може по кратки ракави и кратки панталони
Ке се шишаш како на сликава, или?
Јас па сакам топло да е, подобро +40, одколку 15-20 или пак во минус да отиде температурата.
Да, сред лето толку ладно не ја бива.
И јас мразам дожд, ама несакам ни -10
Ќе се договорите
Епа требало порано да извадиш пасош, за сега да одиш. Ајде де, другпат.
Инаку во Куманово какво е времето, сончево или врнежливо е? Во Скопје ич неубаво веќе втор ден, облачно, дожд и ладно е
Требало по итна постапка да извадиш.
Инаку јас ќе одам во Црна Гора на одмор две недели, па после тоа една недела во Охрид и некаде во август неколку дена во Дојран
Јас на Маврово во зима одам, некако летно време не ми се допаѓа да го поминам одморот на планина или во шума. Но, секој си има различен вкус
Хехехе епа во Охрид летно време, само туристи ќе видиш, ама и домаќините се тука
тебе те интересираат домаќинки
Да, скопскиот дијалект е сличен на литературниот јазик. Но сепак мислам дека велешкиот е најсличен со литературниот
А сега ти во Скопје живееш, или во Куманово?
Па, разбирам ама потешко ми оди
хехехе ама во живо ако зборувавме, и уште да зборуваше брзо, дефинитивно немаше да те разберам
И ние имаме некои зборови кои оние од други градови можеби нема да ги разберат, но јас најчесто зборувам литературно, особено на форуми. А онака со друштвото, можам и по скопски да терам
Епа целосно треба да биде самостоен и мажот и жената, плус со две плати е различно одколку со една. И тие меѓусебно ќе си помагаат
Инаку да не си од Тетово? Или Куманово?